Ενας Instagram λογαριασμός γεμάτος design

Το Instagram είναι γεμάτο σελίδες που μπορούν να σας εμπνεύσουν είτε για θέματα μόδας, είτε για μαγειρική, είτε για design.

Αν είστε λάτρεις της διακόσμησης και ψάχνετε συνεχώς τρόπους να ανανεώσετε τον χώρο σας, τότε υπάρχει η σελίδα @Topdezigners που μοιράζεται πανέμορφα κομψά και μοντέρνα έπιπλα, χώρους αλλά και κήπους. Οι εικόνες κάνουν τους χρήστες να σκρολάρουν και να περνούν ώρες χαζεύοντας, όπως άλλωστε και στον λογαριασμό της Σίσσυς Φειδά. Οι τουλάχιστον 190.000 ακόλουθοι του λογαριασμού βρίσκουν τραπέζια κομψοτεχνήματα, κορμούς-φωτιστικά ή βασικό στοιχείο σε γυάλινα τραπέζια και περίτεχνα φωτιστικά.

Τραπέζι από το Formel Wood

Ενα πολύ ιδιαίτερο τραπέζι από ξύλο δεσπόζει σε σπίτι κεντρίζοντας τα βλέμματα. Οι καρέκλες συνδυάζονται άψογα με αυτό, ενώ ο γήινος χαρακτήρας της τραπεζαρίας ολοκληρώνεται με άλλα ξύλινα αντικείμενα.

Φωτιστικά σαν κορμοί από τον Ντάνκαν Μίρντινγκ

Ενα μονοπάτι μέσα σε έναν κήπο ή δάσος μπορεί να φωτιστεί και να οδηγήσει στην πόρτα ενός σπιτιού χάρη σε φωτιστικά-κορμούς. Το φως βγαίνει μέσα από ρωγμές των κορμών, χαρίζοντας τόσο όσο πρέπει. Τα φωτιστικά ενσωματώνονται πλήρως με το περιβάλλον.

Fonte Da Luz House

Πρόκειται για ένα σπίτι που αγκαλιάζεται από τον ουρανό, καθώς διαθέτει τεράστια παράθυρα που το πλαισιώνουν. Τα παράθυρα βλέπουν ουρανό και φύση και γεμίζουν φυσικό φως τον χώρο. Φανταστείτε απλά τη θέα του φεγγαριού… Σκέτη μαγεία.

Το τραπέζι των ψευδαισθήσεων από τον Τζον Μπράουερ

Το τραπέζι του σχεδιαστή μοιάζει με ένα μπρονζέ, διαφανές τραπεζομάντιλο που αιωρείται. Ωστόσο, πρόκειται για μια ψευδαίσθηση μιας και εάν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε πως οι πτυχώσεις καταλήγουν σε διαφανή ποδαράκια.

Το κρεβάτι της γάτας από το madeinma

Ποιος είπε ότι τα κατοικίδια δεν θέλουν μία δόση design. Αυτό το σπίτι γάτας είναι απλά τέλειο, καθώς βρίσκεται στον τοίχο και μοιάζει με κουτάλι, το οποίο φιλοξενεί τη γάτα σας.

Χαλάρωση στα ψηλά από το Cuns Studio Architects

Ενα διαμέρισμα στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας, κάνει τους φιλοξενούμενούς του να κοιτάζουν ψηλά. Σε ένα σημείο διαθέτει δίχτυ στο οποίο όποιο θέλει μπορεί να χαλαρώσει διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μια ταινία.

Πηγή iefimerida.gr/