Αυτή η καλύβα σε σχήμα διαμάντι είναι σαν να βγήκε από παραμύθι

Ο Jacob Witzling και η Sara Underwood φτιάχνουν σιγά-σιγά μια συλλογή από μαγικές καλύβες στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό, όλες μοιάζουν σαν να προέρχονται από έναν πολύ ταλαντούχο αρχιτέκτονα.

Αυτό ονομάζεται Diamond Cabin, και στα 93 τετραγωνικά πόδια, είναι μικρό αλλά απολαυστικό, με πολύπλευρη σιλουέτα και τρίγωνα παράθυρα που προσθέτουν στη συνολική μαγική εμφάνιση.

Τα εξαγωνικά τοιχώματα βοηθούν στην ενίσχυση της φανταστικής εμφάνισης και όλα τα βασικά στοιχεία της καλυ΄βας είναι προσβάσιμα. Μια σοφίτα ύπνου βρίσκεται στην κορυφή, η οποία έχει έξοχα θολωτές οροφές και φυσικό φως.

Μας αρέσει που η καλυ΄βα είναι φτιαγμένη από σωζόμενη ξυλεία και τα βρύα από τη γύρω περιοχή την κάνουν να συνδυάζεται με το περιβάλλον του δάσους.

Via Dwell:

«Η γεωμετρία πραγματοποιείται στην εξαγωνική πυραμιδική οροφή και στους 16 τριγωνικούς και τραπεζοειδείς φεγγίτες», λέει ο Witzling. «Χρησιμοποιώντας διασωθέντες κέδρους, σπασμένους με το χέρι, κουνήματα κέδρου, που έχουν διασωθεί δεκαετίες, καθώς καλύπτουν ολόκληρη την καμπίνα με βρύα, φέρνει το παραμυθένιο στοιχείο στη δουλειά μας».

Πηγή mossandfog.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news