Ανακαινίσεις με εγγυημένα αποτελέσματα

Εάν θέλετε να κάνετε μια ποιοτική ανακαίνιση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου το Petra House Interiors είναι η σωστή απόφαση για εσάς.

Της Βέρας Κοσμά

Το Petra House Interiors διανύει μια μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της εσωτερικής διακόσμησης και σήμερα είναι σε θέση να αξιοποιήσει πλήρως την εμπειρία της προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων.

Στόχος της ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρίας Μπέη είναι η προσέγγιση ενός άριστου αποτελέσματος ανακαίνισης και διακόσμησης γι ́αυτό και αναλαμβάνει όχι μόνο τη διακόσμηση αλλά και την μελέτη και τον σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου που επιθυμείτε να διαμορφώσετε.

Η Μαρία Μπέη διαθετει εμπειρία και εξειδίκευση και μπορεί να προσαρμόσει τις σχεδιαστικές επιλογές πάντα σε σχέση με την δυνατότητα υλοποίησης τους και τον οικονομικό σας προγραμματισμό. Είναι γνωστό άλλωστε πως η ιδιοκτήτρια του Petra House Interiors έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της αποδεικνύοντας όλα αυτά που δεσμεύτηκε εξαρχής. Οι επιλογές που σας προτείνει βρίσκονται πάντα σε αρμονία με το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε να προσδώσετε σε κάθε σημείο του χώρου σας. Σημαντικό να τονίσουμε πως η μελέτη για την αποτύπωση του χώρου σας πραγματοποιείται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές και παρουσιάζεται σε τρισδιάστατες (3D) -απόλυτα ρεαλιστικές- εικόνες. Επιπρόσθετα, στο Petra House Interiors θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από χαλιά, κουρτίνες, ταπετσαρίες, blinds, ξύλινα και πλαστικά δάπεδα, συνθετικό γρασίδι αλλά και πολλά άλλα. Η συνεργασία της Μαρίας Μπέη με τους καλύτερους προμηθευτές, χρόνια τώρα σας διασφαλίζει ότι στο χώρο σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο ποιοτικά υλικά.

Κινητήρια δύναμη της εταιρείας είναι η ιδιοκτήτρια της, η οποία δεν επαναπαύεται ποτέ, καινοτομεί, πρωτοπορεί και παρακολουθεί διαρκώς τις τάσεις της αγοράς ώστε να προτείνει σε εσάς τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα. Πρωταρχικοί της στόχοι είναι η προσφορά άριστης ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών. Με αυτό τον τρόπο δίνει στους πελάτες του Petra House Interiors τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους και να διαμορφώσουν το σπίτι των ονείρων τους. Όποια λοιπόν και να είναι η ανάγκη σας, το Petra House Interiors θα σας παρέχει την απαραίτητη καθοδήγηση για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου σας, ενώ η Μαρία Μπέη είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει σε όποια απορία ή ερώτηση σας!

Λεωφ. Ελευθερίας 11, Δερύνεια, T: 99 832418

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news