Είναι «κολλητοί» 60 χρόνια και ανακάλυψαν ότι είναι αδέλφια!

Πρόκειται για ένα από τα περίεργα παιχνίδια της ζωής. Δύο άνδρες που είναι φίλοι επί έξι δεκαετίες, ανακάλυψαν ότι είναι αδέλφια!

Πρόκειται για τους Άλαν Ρόμπινσον και Ούλτερ Μακφάρλεϊν, οι οποίοι είναι «κολλητοί» τα τελευταία 60 χρόνια! Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο και έπαιζαν ποδόσφαιρο στην ίδια γειτονιά, στη Χονολουλού.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Μακφάρλεϊν δεν είχε γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του, ενώ ο Ρόμπινσον είχε υιοθετηθεί από μία οικογένεια.

Ο Μακφάρλεϊν ξεκίνησε την αναζήτηση του παρελθόντος του μέσα από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και εν συνεχεία μέσω του DNA και της επιστήμης, φτάνοντας στα ίχνη του πατέρα του. Παράλληλα, όμως, και ο κολλητός του φίλος προχωρούσε τη δική του έρευνα, η οποία οδήγησε στα ίχνη της μητέρας του, η οποία δεν ήταν άλλη από τη μητέρα του καλύτερού του φίλου!

«Ήταν ένα σοκ», δήλωσε ο Μακφάρλεϊν, ο οποίος, μαζί με τον παιδικό του φίλο, αποκάλυψαν το περασμένο Σάββατο στους συγγενείς τους ότι είναι αδέρφια.

Όσο για τον Ρόμπινσον, ανέφερε σε τοπικά ΜΜΕ πως αυτό ήταν το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.