Δίδυμη διαισθάνθηκε τον καρκίνο της αδελφής της και παρουσίασε όλα τα συμπτώματα

Τα περισσότερα δίδυμα αδέλφια παραδέχονται ότι έχουν μια έντονη διαίσθηση στα θέματα που αφορούν τον δίδυμο αδελφό τους.

Πολλοί μάλιστα επιμένουν ότι ακούν μια φωνή που τους ενημερώνει όταν κινδυνεύει το άλλο τους «μισό». Εχουν ένα δυνατό ένστικτο.

Το ίδιο συνέβη και με την 11χρονη Μέγκαν Γουόκερ, η οποία είχε διαισθανθεί ότι η δίδυμη αδελφή της, Σόφι, νοσούσε από καρκίνο.

Και το παράδοξο της ιστορίας αυτής είναι ότι Μέγκαν παρουσίασε όλα τα συμπτώμτα του καρκίνου και όχι η δίδυμη αδελφή της.

woker2

Αρχισε να χάνει επικίνδυνα βάρος και να είναι χλωμή. Οπως ήταν αναμενόμενο όλη η προσοχή των γονιών της έπεσε επάνω της.

Αισθανόταν εξάντληση και ναυτία. Ωστόσο δεν ήταν εκείνη που είχε κακοήθη όγκο στο νεφρό της. Ηταν η δίδυμη αδελφή της Σόφι.

Για ένα περίεργο λόγο που δεν μπορεί κανένας γιατρός να εξηγήσει μέχρι τώρα, η 11χρονη Μέγκαν παρουσίασε όλα τα συμπτώματα της αρρώστειας που είχε η δίδυμη αδελφή της Σόφι.

Εκανε πάρα πολλές εξετάσεις και οι γιατροί δεν της έβρισκαν τίποτα. Η Μέγκαν όμως είχε ένα μη συνειδητό ένστικτο ότι η αδελφή της ήταν άρρωστη και παρουσίασε στον οργανισμό της όλα τα συμπτώματα του καρκίνου.

woker3

Την ημέρα που οι γονείς κατάλαβαν ότι η Σόφι ήταν τελικά άρρωστη και όχι η Μέγκαν ήταν τραγικό. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Τον Δεκέμβριο η Σόφι υποβήθηκε σε εγχείριση για να της αφαιρέσουν τον όγκο. Οι γιατροί δίνουν πιθανότητες ο καρκίνος να επιστρέψει, γι΄αυτό για τα επόμενα 5 χρόνια είναι σε στενή παρακολούθηση.

bovarygr