Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός μωρού που γεννήθηκε μόλις 500γραμ την 23η εβδομάδα κύησης

Η Grace ήρθε στον κόσμο όταν η μητέρα της διένυε μόλις την 23 εβδομάδα κύησης. Έτσι, ως ήταν αναμενόμενο δεν είχε προλάβει να αναπτυχθεί και ζύγιζε περί τα 500 γραμ.!

Για να κρατηθεί στη ζωή η μικρούλα έβαλε τα δυνατά της, οι γιατροί κατέβαλλαν μεγάλες προσπάθειες ενώ οι γονείς της αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν όλο τους το κουράγιο, περιμένοντας να κυλήσουν οι μέρες και να μπορέσει το κοριτσάκι τους να δυναμώσει. Κάτι που θα μπορούσε να μην είχε συμβεί αφού τα μωρά που έχουν γεννηθεί πριν συμπληρωθεί η 24η εβδομάδα κύησης δύσκολα επιβιώνουν.

Η Grace όμως τα κατάφερε μια χαρά και τρεις μήνες μετά ζύγιζε κάτι παραπάνω από 2,2 κιλά, το σώμα και η όψη του προσώπου της έχει αλλάξει πλήρως και σίγουρα ήταν πια πολύ πιο ζωηρή.

Η μητέρα της, που με αγωνία παρακολουθούσε τόσους μήνες την εξέλιξη της μικρής, συνήθιζε όλο αυτό το διάστημα να τραβάει φωτογραφίες την κόρη της. Και οι φωτογραφίες αυτές μαρτυρούν σήμερα την απίστευτη μεταμόρφωση της.

Γι′ αυτό και η μητέρα της επέλεξε να γιορτάσει την συμπλήρωση αυτών των τριών δύσκολων μηνών με την ανάρτηση δύο φωτογραφιών που δείχνουν πόσο μεγάλωσε και άλλαξε αυτό το διάστημα.

«Ευτυχισμένα γενέθλια τριών μηνών σε αυτό το μικρούλι! Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο έχει μεγάλωσε μέσα σε τόσο λίγο καιρό. Είμαστε τόσο τυχεροί που είμαστε γονείς σου!», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά, Mary Parkins η οποία έχει ανεβάσει στο Instagram πολλές ακόμη φωτογραφίες του μωρού της κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών.