Ψήνεσαι για καλό κρέας;

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει σε μια διαφορετική εικόνα όταν μπαίνουμε σε ένα κρεοπωλείο, ωστόσο αυτό το μαγαζί σπάει τα… στερεότυπα. Το «Food Boutique» στον Πρωταρά εντάσσει το κρεοπωλείο στη γκάμα του και μας κάνει να ξεχάσουμε όλα όσα γνωρίζαμε.

Το «Food Boutique» στην λεωφόρο Πρωταρά, είναι ένα σύγχρονο, ενημερωμένο κρεοπωλείο delicatessen στο οποίο ξεδιπλώνεται και παρουσιάζεται με σεβασμό η φιλοσοφία του ποιοτικού κρέατος που βρίσκει επιτέλους ευήκοα ώτα και στο Αμμοχωστιανό κοινό.

Πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής, που θέλει την ποιότητα να χάνεται επιδιώκοντας το εύκολο κέρδος, ο ιδιοκτήτης του Food Boutique Λούκας Λουκά, αντιστέκεται, επιλέγοντας τους καλύτερους προμηθευτές προσφέροντάς εξαιρετικής ποιότητας premium κρέας που αποτελεί εγγύηση για την απόλαυση του ουρανίσκου μας. Στο κρεοπωλείο του Food Boutique, το οποίο είναι μια καινούρια προσθήκη, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα και πιο λαχταριστά steaks, κρεατικά, ό,τι έχει να κάνει με το BBQ και άλλες επιλογές που να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό σεφ. Στη γκάμα του θα βρείτε και μια μεγάλη ποικιλία από τα καλύτερα διεθνώς αλλαντικά και τυριά αλλά και κάποια deli προϊόντα που σχετίζονται με το κρέας, όπως καρυκεύματα και σάλτσες.

Το «Food Boutique» επικεντρώνεται επίσης στα κρεατοπαρασκευάσματα που λύνουν τα χέρια στους εργαζόμενους, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο για μαγείρεμα. Ενδεικτικές επιλογές είναι τα Mπερκερς, τα γεμιστά και μαριναρισμένα κρέατα και κοτόπουλα έτοιμα για ψήσιμο που δύναται να ικανοποιήσουν τους ολοένα και περισσότερους γνώστες και λάτρεις της ποιότητας. Στόχος και σκοπός του Food Boutique είναι να αναβαθμίσει την ποιότητα τροφής της καθημερινότητας μας με φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα ώστε να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας μοναδικές γευστικές απολαύσεις.

Χωρίς αμφιβολία το «Food Βoutique», είναι ένα γαστρονομικό boutique το οποίο προσφέρει ευφάνταστες και ταυτόχρονα γευστικές λύσεις για ένα τραπέζι, ένα πάρτι, ένα κέρασμα, μια συγκέντρωση, μια δεξίωση κ.ο.κ.. Καλοφτιαγμένες βιτρίνες, υπερσύγχρονες ζυγαριές και ράφια που θυμίζουν με τα καλούδια τους ντελικατέσεν, δίνουν ένα λόγο παραπάνω για να επισκεφτείτε το μαγαζί και να φύγετε φορτωμένοι. Και το καλύτερο; Θα τα βρεις σε προσιτή τιμή αφού το Food Βoutique ήρθε για να ικανοποιήσει την ανάγκη μας για γκουρμέ απολαύσεις στο σπίτι μας. Φυσικά δεν θα έπρεπε να παραλείψουμε πως τα προϊόντα ανανεώνονται συνεχώς και κάθε φορά θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις καινούρια γαστρονομικά προϊόντα. Όσο για την εξυπηρέτηση; Φιλική και φροντισμένη στη λεπτομέρεια!

Μην διστάσετε να ζητήσετε τις συμβουλές τους τόσο για την επιλογή του σωστού κρέατος, αναλόγως με το τι θέλετε να φτιάξετε, όσο και για τρόπους μαγειρέματος και συνταγές.

Λεωφ. Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο 304, Παραλίμνι,
Τ: 23 743354