Πώς να ξεπεράσεις τον χωρισμό σου ενόψει καλοκαιριού – Της Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Ιούνιος ο μήνας που ξεκινά με να κάνουμε προετοιμασίες για  τις καλοκαιρινές μας διακοπές,ψάχνουμε νησιά και κανονίζουμε την άδεια από την δουλειά μας για να πάμε να ξεκουραστούμε λιγάκι ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τη νέα σεζόν.

Αν χώρισες λίγο πριν το καλοκαίρι ή αν είστε στα χωρίσματα ή ακόμα και αν υπάρχει ένα ενδεχόμενο να χωρίσεις μέσα στο κατακαλόκαιρο -πίστεψέ με θα το καταλάβεις ότι έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο όταν θα ακούς τη φωνή του υποσυνείδητου ότι κάτι δεν πάει καλά πλέον στη σχέση σου – τότε σου έχω λύση για το πως να το ξεπεράσεις.

Καταρχάς δε θα περάσεις και τους 3 μήνες καλοκαιριού κλαίγοντας για τον πρώην σου, δεν αξίζει. Θα στεναχωρηθείς ,θα μιλήσεις για αυτόν, αλλά μετά θα στολιστείς, θα βαφτείς και θα βγεις με τις φίλες σου έξω ώστε να προχωρήσεις και εσύ παρακάτω χωρίς να σε νοιάζει πλέον για εκείνον.

Τον μπλοκάρεις από τα social media δεν χρειάζεται να βλέπεις που είναι και τι κάνει, διότι κακό σε εσένα και μόνο κάνεις.

Στις διακοπές σου πήγαινε στη θάλασσα, διάβασε ένα βιβλίο και κάνε πράγματα που εσένα σου φτιάχνουν τη διάθεση μη μένεις άλλο κλεισμένη μέσα σε 4 τοίχους κλαίγοντας για τον ex σου!

Το καλοκαίρι είπαμε είναι περίοδος για να κάνεις έναν εσωτερικό διάλογο και για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τη νέα σεζόν!

Να χαμογελάς και που ξέρεις ίσως βρεις τον επόμενο στις καλοκαιρινές σου διακοπές!!

*Η Τίνα Α. Μιχαηλίδου κατάγεται από την Λευκωσία. Εδώ και 5 χρόνια είναι Relationship Blogger, λατρεύει να γράφει συνέχεια και να ακούει Γιάννη Πλούταρχο –λίγο μαζοχιστικό όπως αναφέρει και η ίδια. Μότο της:  Να χαμογελάτε γιατί το αξίζετε!

https://www.tinamichaelidou.gr/

https://www.instagram.com/michaelidou_tina/

https://www.facebook.com/ItsMyLifeByTinaMichaelidou/