Ό,τι ζήσαμε με πάθος..ό,τι αγαπήσαμε πολύ

Θα ζει για πάντα μέσα μας

Σε αυτό το τεύχος θα ήθελα να σας διηγηθώ μια αληθινή ιστορία αγάπης που με συγκλόνισε. Κάθε μέρα που περνά, κάθε
ώρα, κάθε στιγμή και κάθε χρόνος που φεύγει μας διδάσκει ότι τίποτα και κανένας δεν είναι δεδομένο. Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια μόνο στιγμή. Μια πολύ όμορφη γυναίκα λοιπόν, με μακριά ξανθά μαλλιά, πράσινα μεγάλα μάτια και λευκή επιδερμίδα, η οποία έδινε ζωή με το χαμόγελο της, γύρω στα 22 της χρόνια, μετά από μια λιποθυμία που είχε της ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα: «Λυπάμαι έχεις όγκο στον εγκέφαλο σου μένουν λίγοι μήνες ζωής.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο; Πώς είναι με ορθάνοιχτα τα μάτια να υπάρχει παντού σκοτάδι; H ψυχή της πάγωσε. Ο χρόνος σταμάτησε. Ήθελε να ζήσει όμορφα μέχρι το τέλος.

Μια μέρα ασυναίσθητα περπατούσε σε μια όμορφη ακρογιαλιά. Φορούσε λευκό φόρεμα, ροζ φουλάρι και περπατούσε ξυπόλητη στα βράχια, μέχρι που έφτασε στο πιο ψηλό σημείο του γκρεμού. Ήταν έτοιμη να βάλει η ίδια τέρμα στη ζωή της, μόνο που η ζωή είχε γι’αυτήν άλλα σχέδια.

Την πτώση της στην θάλασσα είδε ενώ έκανε βαρκάδα ένας γοητευτικός άντρας και αστραπιαία έκανε μια βουτιά στη θάλασσα και της έσωσε τη ζωή αφού της έδωσε το φιλί της ζωής, την κράτησε στην αγκαλιά του και της έδωσε οξυγόνο με τον έρωτα του.

Για την ασθένεια της δεν γνώριζε κανείς, για όλους ήταν μια πανέμορφη κοπέλα και η χαρά της ζωής. Ο γοητευτικός αυτός άντρας γελούσε πολύ με τα καμώματα της. Ήταν ένας εξαιρετικός μουσικοσυνθέτης στην χώρα του, μετά από κάποια δυσάρεστα γεγονότα όμως, τα παράτησε όλα και ζούσε απλά.

Αυτός έμαθε γιατί λιποθυμούσε ξανά και ξανά. Όταν σε μια έξοδο τους για φαγητό την άκουσε να τραγουδά, της εξομολογήθηκε τα πάντα για την ζωή του, της έγραψε ένα τραγούδι και κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αφού κυκλοφόρησε στα ραδιόφωνα και έγινε μεγάλη επιτυχία. Η ζωή όμως γράφει τα μεγαλύτερα σενάρια. Ξεψύχησε στην αγκαλιά του λίγες μέρες αργότερα. Πρόλαβε όμως να του χαρίσει όμορφες στιγμές για μια ζωή, που λίγοι έχουν την τύχη να ζήσουν, πολλές φωτογραφίες να θυμάται τις «στιγμές «τους.

Της υποσχέθηκε πως δεν θα την ξεχάσει ποτέ, ότι θα είναι δυνατός και ότι θα υιοθετούσε ένα όμορφο κοριτσάκι με όμορφα μεγάλα μάτια όπως και αυτή. Ο άντρας πονούσε πολύ αφού την ένοιωθε κοντά του. Προσπάθησε να προχωρήσει όπως της υπόσχεθηκε, όσο μπορούσε γιατί μαζί με αυτήν χάθηκε και η δική του ψυχή. Τα τελευταία της λόγια ήταν: «Aκόμα και αν δεν είμαι εδώ, να θυμάσαι πάντα

«Θα σ’αγαπώ.»