Ό,τι χαλούσε το φτιάχναμε, τώρα το πετάμε.

Ο έρωτας φοβήθηκε και κρύφτηκε. Που καιρός για έρωτα ακούς να λένε, αφού όλα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Πολλοί ξεχνάνε να ζήσουν, απλά υπάρχουνε. Ο έρωτας όμως είναι πάθος, ζωή. Έζησες ποτέ ένα έρωτα γεμάτο πάθος και αμαρτία; Ξέρεις για τι πράγμα μιλάω; Για εκείνο τον έρωτα που δυο βλέμματα συναντιούνται και οι παλμοί της καρδιάς δυναμώνουν, ξαφνικά όλα φαίνονται πιο όμορφα, σαν να ζεις μια δεύτερη ζωή. Ο αληθινός έρωτας είναι να μένεις μαζί του από επιλογή, όχι από ανάγκη. Χωρίς αυτόν να αισθάνεσαι άδειος.

Οι γυναίκες διερωτώνται: Πού είναι οι άντρες της παλιάς κοπής που τολμούσαν, που πάλευαν; Οι γιαγιάδες μας απαντούν…Ότι χαλούσε το φτιάχναμε, τώρα το πετάμε. Πιστεύω πως παλιά οι ανθρώπινες σχέσεις βασίζονταν σε αληθινά θεμέλια, ενώ σήμερα ακολουθούμε ότι προστάζει η μόδα.

Σήμερα όλα άλλαξαν…Δεν μου κάνεις σε αλλάζω, τόσο εύκολα, τόσο ανώδυνα. Σε μια εποχή που κυριαρχεί το χρήμα και είναι σχεδόν όλα δήθεν, που χρόνος για συναίσθημα και προσφορά; Θυσιάζουμε σχέσεις και ανθρώπους που μπορεί να γεμίσουν τον κόσμο μας για μια ακόμα επιβεβαίωση. Δυστυχώς συναντάμε παντού φθηνούς ανθρώπους που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, γιατί υπάρχουν ξέρετε και αρκετοί, πολύ καλοί ηθοποιοί το οποίο ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Ποιος τολμά λοιπόν να ερωτευτεί; Αυτοί οι λίγοι που δεν φοβούνται να κάνουν πράξη αυτά που νιώθουν.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι άντρες που είναι υπόδειγμα συζύγου, πατέρα, οικογενειάρχη, γιατί μαγκιά είναι να έχεις κοντά σου μια γυναίκα που γουστάρεις τρελά, αγαπάς με πάθος και ομορφαίνει τη ζωή σου, ζεσταίνει την καρδιά σου,
στέκεται δίπλα σου και σε στηρίζει σε όλα.

Οι σχέσεις της μιας νύχτας που δεν οδηγούν πουθενά, παρά μόνο σε μερικά λεπτά ηδονής. Ας είμαστε ειλικρινεί λοιπόν. Έχει δικαίωμα ο κάθε ένας να έχει όσες εμπειρίες θέλει στον έρωτα, όχι όμως εις βάρος άλλων ανθρώπων. Τα θέλω καλό είναι να είναι κοινά, γιατί μπορεί να αφήσει τραύματα στην ψυχή μια συνάντηση όταν ισχύει το αντίθετο.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο ώριμες, ανεξάρτητες και δυναμικές, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή στις επιλογές μας. Και να θυμάστε ο άντρας που γουστάρει πολύ και θέλει να μοιραστεί μαζί σας τη ζωή του και όχι μόνο το κρεβάτι του δεν θα σας παιδέψει.

Μόνο οι πράξεις μπορούν να σου μάθουν πως δεν είναι όλοι οι άντρες το ίδιο. Αυτός που τα μάτια του λοιπόν θα φωνάζουν: Σ ‘αγαπώ. Θα νιώθεις ασφάλεια. Θα είναι περήφανος για εσένα.

Λίγοι τελικά βιώνουν την απόλυτη αγάπη και αυτό είναι τύχη γιατί η αγάπη, όπως και η γυναίκα δεν αγοράζεται, κατακτιέται.

Η αγάπη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χρειάζεται κότσια. Δεν ξέρουν όλοι να αγαπούν. Η αγάπη θέλει καρδιά να ακούει και να καταλαβαίνει. Η έλλειψη παιδείας, γνώσης, ελευθερίας και θαυμασμού είναι οι κύριες αιτίες για τη διάλυση μιας σχέσης ή ενός γάμου. Αγάπα εσένα όσο μπορείς. Να θυμάσαι έρωτας είναι αυτός που έχει τη μαγκιά να τα ανατινάξει όλα για πάρτη σου, αυτός που έχει τα κότσια να αλλάξει τη ζωή του για εσένα και αν χρειαστεί να σε ακολουθήσει.