Όταν τα έργα μιλούν…

Η Caliber, που διανύει επετειακά τα 20χρόνα της, σε πείσμα των καιρών, έχει καταφέρει διαχρονικά να αξιοποιεί τα δεδομένα της εποχής και με αυτό τον τρόπο να εδραιωθεί ως όνομα στη συνείδηση πολλών αλλά πρωτίστως των πελατών της.

Το όνομα Caliber εκφράζει και δηλώνει αυτό που είναι… μια σύγχρονη, δυναμική και με ικανότητες εταιρεία, που έχει στόχο την συνεχή ανοδική της πορεία.

Πάγια πολιτική της εταιρείας είναι η διαφοροποίηση της, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν πτυχές όπως αυτές του Branding, Graphic Design and Advertising με απαραίτητη έμφαση σε Digital Marketing και Website Design και που παράλληλα προσφέρει τις υπηρεσίες διαχείρισης εταιρικής εικόνας στο Διαδίκτυο.

Είναι γεγονός ότι σήμερα, οι περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμοί, αναγνωρίζουν πως ένα επαγγελματικό Branding και Marketing δημιουργεί ένα άυλο αγαθό για την επιχείρηση τους. Με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, η Caliber καλύπτει και στηρίζει τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα την απαρχή μιας win-win μελλοντική συνεργασίας.

Η Caliber συνεχίζει την ανοδική της πορεία και στο χώρο της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμησης λαμβάνοντας βραβείο για τα έργα La Mer Aura Spa, La Mer Blu Spa από τα Βραβεία 2018 European Spa, Fitness & Wellness Awards με κριτήρια επιλογής: Innovation & Design κ.α.

Graphic Design

Interior Design