Όλα όσα μπορείς να κάνεις σε 23 ώρες & 59 λεπτά αυτόν τοv μήνα

Να κολλήσεις µε την Αµερικάνικη σειρά ‘American Gods’ όπου µέσα σε ένα κύκλο θα δεις τη Gillian Anderson να κάνει τον Bowie και τη Lucille Ball, και τον Χριστό να περπατάει στα ποτάµια ως Μεξικανός µετανάστης. Η σειρά είναι αλλόκοτη, ευρηµατική, πνιγµένη στο αίµα και τόσο επιδέξια στην αισθητική της που δε µπορείς να πάρεις τα µάτια σου από την οθόνη.

Να τσεκάρεις µία από τις πιο αξιόλογες εκθέσεις της χρονιάς του φωτογράφου Κώστα Κυριακίδη στο Μουσείο Θάλασσα στην Αγία Νάπα. (4 – 18 Απριλίου).

Να ακούσεις την εκποµπή “Καµβάς” την οποία µεταδίδω κάθε Σαββάτο και Κυριακή από τις 18:00 µέχρι τις 20:00 το βράδυ στο Πολιτεία 106.7. Σου υπόσχοµαι ότι δεν θα µε βαρεθείς! (∆εν το βάζω και στοίχηµα!)

Υπάρχουν αρκετά Watersport στις παραλίες όπου νοικιάζουν σανίδες SUP. Ξεκίνα τις πεταλιές και θα ανακαλύψεις ένα καινούριο κόσµο.

Να κάνεις τάµα µπας και βρεις εισιτήριο για τις 9 Απριλίου όπου θα τραγουδήσει η Τάνια Τσανακλίδου στην µουσική σκηνή Red στη Λευκωσία.

Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωµα κοστούµια άλλων εποχών, ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει για τους νεοτρελαµένους της χώρας και ξεγυµνώνει την ελληνική πραγµατικότητα. Θα τον βρεις στο Παττίχειο Θέατρο Λεµεσού τον Απρίλιο.