Λούκας Πολύκαρπος: Αν κάνεις κάτι που αγαπάς η επιτυχία είναι δεδομένη

Ο ιδιοκτήτης του Play4All Λούκας Πολυκάρπου μας έχει αποδείξει πως όταν κάνεις κάτι που αγαπάς ή επιτυχία είναι δεδομένη.

«Το Play4All άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2008. Το ξεκίνημα αγκαλιάστηκε αρχικά από τον κόσμο με θέρμη και έγινε πολύ γρήγορα το «talk of the town». Πρόκειται για ένα χώρο, ο οποίος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να προσφέρει χαρά στο παιδί και ξεγνοιασιά στον γονιό. Λειτουργεί ως καφεστιατόριο και ως χώρος αναψυχής/διασκέδασης και προσφέρεται για διοργάνωση γενεθλίων πάρτι και άλλων διαφόρων εκδηλώσεων».

«Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν από μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων όπως παιχνιδότοπο, μπόουλινγκ για παιδιά, τραμπολίνο και διαδραστικά παιγνίδια. Το Play4All διατηρεί δύο ειδικά διαμορφωμένους θεματικούς εξωτερικούς χώρους και εσωτερικούς παιδότοπους για παιδιά από 4 μέχρι 12 χρόνων». «Οι ενήλικες και γονείς μπορούν ανέμελα να απολαύσουν μία από τις πάμπολες γαστρονομικές επιλογές από το συνεχώς ανανεωμένο α λα κάρτ μενού μας παρέα με ένα beer tower ή signature cocktail και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται σε
μία από τις γιγαντοοθόνες που προβάλουν τους αγώνες. Να σημειωθεί εδώ πως το Play4All έχει προχωρήσει εδώ και λίγα
χρόνια στην καινοτόμο πρωτοβουλία εκμίσθωσης πτυχιούχων και ειδικά καταρτισμένων νηπιαγωγών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών και επίβλεψη τους κατά την διάρκεια παραμονής τους στον χώρο».

«Το επαγγελματικών προδιαγραφών bowling του Play4All που είναι και μοναδικό στο είδος του στην επαρχία μας, παρέχει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διαγωνιστούν και να νιώσουν την αδρεναλίνη του strike! Στο Play4All έχουν κατά καιρούς διοργανωθεί τοπικοί αγώνες αλλά και διεθνές τουρνουά bowling. Διοργανώνονται επίσης ειδικά events για τα παιδιά, όπως κατασκευές, κουκλοθέατρο, εκπαιδευτικά παιχνίδια, children’s spa, φιλανθρωπικά κτλ».

«Τα μυστικά της επιτυχίας του Play4All είναι η αφοσίωση των υπευθύνων του χώρου στις ανάγκες των πελατών, η πολύωρη φυσική τους παρουσία στον χώρο, η προσωπική έγνοια για τον επισκέπτη, το προσωπικό αλλά και η συνεχής ανανέωση των υπηρεσιών τους για να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά. Επίσης, τα άτομα του Play4All διακατέχονται από άκρατη και ανιδιοτελή αγάπη για αυτό το οποίο υπηρετούν».

Αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται για τα events και τη διακόσμηση των Χριστουγέννων, καθώς συνάμα γίνονται και
μελέτες για καλύτερη αξιοποίηση του πάνω ορόφου του πολυχώρου του Play4all.

Ακαδημαϊκό
– Κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Μάρκετινγκ από το School of Business του Πανεπιστημίου Leicester.

Επαγγελματικό
– Ιδιοκτήτης του Play4All.
– Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Δερύνειας
– Σχολικός Έφορος

Γρίβα Διγενή 149, Παραλίμνι 5281
Τ: 23 740555