Ένα ήρεμο καταφύγιο ευεξίας – Της Βέρας Κοσμά

Το Image Spa είναι ένα ήρεμο καταφύγιο, το οποίο προσφέρεται για να αποδράσετε από τη καθημερινότητα και να απολαύσετε μοναδικές περιποιήσεις, αναζωογόνησης και ξεκούρασης! Εδώ θα βρείτε με τη βοήθεια ειδικών θεραπείες και προϊόντα ιδανικά για το σώμα σας, ώστε να βιώσετε ένα μοναδικό συνδυασμό αισθητικού αποτελέσματος, ενώ ταυτόχρονα θα απαλλαγείτε από το άγχος των καθημερινών απαιτήσεων, που επιρεάζουν την ποιότητα της ζωής σας.

Το Image Spa ξεκίνησε πριν εννέα χρόνια ως Image Beauty Therapy από την Rowenna Jones και μετεξελίχθηκε το 2017 σε ένα ολιστικό ναό ευεξίας, αποκτώντας τη σημερινή ονομασία. Η εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα θεραπευτών του θα σας παρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων.

Ξεκινήστε την τελετουργία του σπα με μία αποτοξινωτική και χαλαρωτική προθέρμανση στο μοναδικό σπήλαιο αλατιού, το τζακούζι και το ατμόλουτρο. Στην πορεία μπορείτε να επιλέξετε μια σειρά από θεραπευτικά μασάζ, hotstone μασάζ και ρεφλεξολογία. Στο Image Spa επίσης θα βρείτε θεραπείες σώματος, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών κυτταρίτιδας, μάσκες και body scraps αλλά και θεραπείες προσώπου και ματιών, αποτρίχωση, βάψιμο και ανόρθωση βλεφαρίδων, πεντικιούρ και μανικιούρ. Τέλος, η ιδιοκτήτρια με σπουδές στο Beauty Therapy and Sport Massage εξειδικεύεται στον τραυματισμό αθλητών, θα ανακαλύψει τις προσωπικές ανάγκες και θα σας προσφέρει μια θεραπεία αναζωογόνησης αποκλειστικά διαμορφωμένη για εσάς.

Το Spa χαρακτηρίζεται από μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα που ενισχύεται από την ξύλινη και πέτρινη διακόσμηση. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι είναι το μοναδικό σπα το οποίο παραμένει ανοικτό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές και μοναδικά πακέτα για γκρουπ και hen parties.

Όλα όσα συνθέτουν το Image Spa, σε προσκαλούν σε μία αποπλάνηση των αισθήσεων. Εδώ, οι κανόνες είναι απλοί. Κλείσε τα μάτια, διώξε την ένταση της καθημερινότητας και αφέσου.