Οι χωρισμοί κάποιες  φορές έχουν καλό τέλος! – Της Τίνας Α. Μιχαηλίδου

Συνήθως όταν χωρίζουμε τσακωνόμαστε με τον πρώην μας και βρισκόμαστε στα μαχαίρια, είναι αυτό που λέμε “δεν υπάρχει happy end όπως στις ταινίες” υπάρχουν όμως και εκείνοι οι χωρισμοί που έχουν καλό τέλος και καταλήγεις στο να κρατάς μια άλφα επαφή με τον πρώην κάτι σαν να είστε φίλοι βρε παιδί μου .
Είναι οι εξαιρέσεις στον κανόνα για το αν θα χωρίσει καλά και φιλικά ένα ζευγάρι όμως θέλει και τον χρόνο του για να ωριμάσει μέσα τους καλά η ιδέα του χωρισμού και της επικείμενης φιλίας διότι δεν μπορεί να γίνει το εξής: σήμερα χωρίσατε και αύριο είστε κολλητοι.
Όλα θέλουν τον χρόνο τους και οι σωστές αποφάσεις δεν πρέπει να παίρνονται εν βρασμώ αλλά μετά από ώριμη σκέψη και συζήτηση.
Αν είσαι στη φάση που έχεις χωρίσει καλά με τον πρώην σου μην κλείνεις πόρτες κρατά μια μικρή επαφή και προχώρα παρακάτω μην μείνεις συναισθηματικά κολλημένη μαζί του και αν δεις ότι δεν αντέχεις αυτό τον καλό χωρισμό φύγε για τα καλά από τη ζωή του γιατί όπως και να του κάνουμε οι πρώην ποτέ και για κανέναν λόγο δεν μένουν φίλοι όσο και να το παιδεύουν όσο και καλά και αν έχουν χωρίσει .