Οι αληθινοί άντρες ξεχωρίζουν από τα ξεκάθαρα λόγια τους

Της Ρούλας Πέτρου

Έφτασε η στιγμή λοιπόν που θα μιλήσουμε για τους αληθινούς άντρες αυτού του κόσμου. Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν; Βεβαίως και υπάρχουν, σε συλλεκτική έκδοση όμως. 

Ας μην ξεχνάμε ότι ανάμεσα στους πολλούς υπάρχουν κι εκείνοι οι λίγοι, οι ξεχωριστοί άντρες που ομορφαίνουν τη ζωή της γυναικάς που θα συναντήσουν, θα ερωτευτούν και θα επιλέξουν για σύντροφο της ζωής τους. Αν βρεθεί στον δρόμο σου να είσαι σίγουρη πως θα τον αναγνωρίσεις αμέσως γιατί ένας τέτοιος άντρας θα είναι πάντοτε ξεκάθαρος. Δεν θα σε αφήσει ποτέ στο σκοτάδι. Θα βρίσκει τρόπο να σου δείξει πόσο νοιάζεται για σένα. Θα σηκώνει πάντα το τηλέφωνο. Θα σου δίνει τις απαντήσεις που ζητάς, θα έχει ανοιχτή την αγκαλιά του για σένα. Ένας αληθινός άντρας θα σου δώσει χώρο να αναπνεύσεις. Θα σεβαστεί τις ανάγκες σου και θα νοιαστεί για ότι σε απασχολεί. Δεν θα σου ασκήσει κριτική και θα είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι.

Ο αληθινός άντρας είναι αυτός που τα λόγια του θα τα κάνει πράξεις και κυρίως δεν είναι μισογύνης. Αγαπά τις γυναίκες και τις σέβεται. Νοιώθει σίγουρος για τον εαυτό του και γνωρίζει καλά την αξία του. Σε αντάλλαγμα για ότι σου προσφέρει θα ζητήσει αγάπη και αποδοχή. Θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και φυσικά δεν θα την προδώσει ποτέ. Ο έρωτας σου θα του δίνει δύναμη και η αγάπη σου θα τον γεμίζει αυτοπεποίθηση .

Μην μπερδευτείς και θεωρήσεις την γυναίκα δεδομένη φίλε μου. Θα την χάσεις και όταν το καταλάβεις θα είναι αργά. Αν η αγάπη σου δεν είναι ικανή να γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για εκείνη, κάθε φορά που θα νιώθει ότι δεν είναι προτεραιότητα σου, θα κάνει ένα βήμα μακριά σου. Αθόρυβα και σιωπηλά. Ολοκληρωτικά δική σου μια γυναίκα είναι όταν κατακτήσεις την ψυχή της και όχι μόνο το σώμα της. Μπορείς;… Αν όχι, θα φύγει. Όσο η καρδιά της γυναίκας χτυπά, θα υπάρχει πάντα χώρος για όνειρα και αλλαγή. Δώσε της αυτό που αξίζει και εκείνη θα σου χαρίσει ολόκληρο τον κόσμο.

Δυστυχώς υπάρχει και ο άντρας μισογύνης, κακοποιός, ο άντρας που τρέφει τον εγωισμό του μέσα από την σαρκική απόλαυση εναλλάσσοντας συνεχώς γυναίκες. Αν είσαι ένας τέτοιος άντρας εσύ εκεί έξω δεν έχεις δικαίωμα να παίζεις με την ψυχή και τα συναισθήματα μιας γυναίκας πουλώντας έρωτες και αρώματα. Υπάρχουν πολλά λουλούδια, δεν μυρίζουν όμως όλα το ίδιο. Γι’ αυτό άνοιξε τα μάτια σου και πήγαινε εκεί που γουστάρουν ότι γουστάρεις και εσύ. Στην γυναίκα που σ ’αγκαλιάζει με την ψυχή της και ομορφαίνει την ζωή σου μην παίζεις άγρια παιχνίδια γιατί θα έρθει η ώρα που το πληρώσεις ακριβά. Σου υπενθυμίζω ότι η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές.

Μάγκας είναι ο άντρας που με λόγια και πράξεις ξυπνά συναισθήματα στην γυναίκα που είναι στην ζωή του κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Αυτός που δεν βλέπει άλλα θηλυκά σαν λυσσασμένο γουρούνι και μετά με περηφάνεια κατηγορεί την γυναίκα ότι ζηλεύει, γιατί είναι το λιγότερο γελοία η συμπεριφορά του. Αν πραγματικά θέλεις πολύ μια γυναίκα που αξίζει στην ζωή σου, να της φέρεσαι και ανάλογα, με σεβασμό.

Οι γυναίκες θαυμάζουν τους άντρες που έχουν ποιότητα σαν άνθρωποι, αξίες στην ζωή τους και αγαπούν, σέβονται και προσφέρουν στην σύντροφο και την οικογένεια τους ότι μπορούν, κυρίως όμως τους άντρες που είναι συναισθηματικά κοντά στην σύντροφο τους με κατανόηση, σωστή επικοινωνία, σεβασμό, εμπιστοσύνη και αγάπη, γιατί φίλε μου η αγάπη γράφεται στις πράξεις.

Ότι θέλεις στην ζωή σου να το θέλεις πολύ, με πάθος,  αλλιώς δεν έχει νόημα να το κατακτήσεις. Άντρας είναι αυτός που όταν σε θέλει δεν σου αφήνει περιθώρια να αμφιβάλλεις. Ο άντρας σε κατακτά με την εξυπνάδα του, σε κερδίζει με το μυαλό του και σε κρατάει με την συμπεριφορά του. 

Να θυμάσαι… Η γυναίκα θα σου δείξει μόνο αυτό που θέλει. Το υπόλοιπο ή θα το αξίζεις για να το δεις ή θα μείνεις απλά να το φαντάζεσαι. Θέλει πολύ μαγκιά να είσαι ο τελευταίος άντρας στην ζωή μιας γυναίκας .