Εξολοθρεύοντας προκατειλημμένες σκέψεις

Του Ζανέττου Λουκά

Στο όνομα του θα δεις το δρόμο που θα ακολουθήσει.

Έντυπο με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα. Δροσερό, ανάλαφρο, ανθρώπινο και καυστικό. Αντιδραστικό και έξυπνο, ωμό και ντόμπρο. Θα προσπαθεί να σε βάζει σε σκέψεις αλλά και να σε «ενοχλεί γλυκά». Η χάρτινη έκδοση του Volt παίρνει σάρκα και οστά με ένα τεύχος αφιερωμένο στη νέα εποχή. Στο πρωτοφανές lockdown των οκτώ εβδομάδων που ζήσαμε είχαμε το μυαλό στραμμένο στο μέλλον.

Μέσα σε αυτό το τρομακτικό μέλλον, το οποίο μοιάζει να ήρθε από ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ το θέλει να αφήσει την δική του «λοξή» ματιά παρουσιάζοντας νέα δεδομένα στο χώρο της περιοδικής έκδοσης. Ντυμένο με ανακυκλωμένο, οικολογικό wood-free χαρτί και εξοπλισμένο με μπόλικη δημοσιογραφία σε άρθρα, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και έρευνες θα ταρακουνήσει τα κυπριακά νερά μας.

Η έκδοση του θα είναι μηνιαία και να είστε σίγουροι ότι θα ρίξει μπόλικους κεραυνούς στην καλομαθημένη κοινωνία μας. Ανθολογήσαμε μπόλικα θέματα και τα συμπιέσαμε σε πενήντα έξι σελίδες. Τώρα στην καινούρια φάση, καλούμαστε να αναδιοργανωθούμε και να ξανά επανεκκινήσουμε αυτό το όμορφο πράγμα που λέγεται ζωή. Ο καθένας φυσικά με το τρόπο του.

Καλή ανάγνωση.