12 Μαΐου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το συνέδριο Οικονομικών Free Market Road show διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρόνια στην Κύπρο, καθιστώντας την μία από τις 45 στάσεις που θα ”ταξίδεψει” η ομάδα του #FMRS17. Στην Κύπρο συνδιοργανώνεται από τις οργανώσεις AEGEE Contact in Nicosia, YOUTH BUSINESS NETWORK ΚΑΙ AUSTRIAN ECONOMICS CENTER.

Η Κύπρος μετά την Κρίση: Πως βγήκε τόσο σύντομα: Πραγματικότητα ή Ψευδαίσθηση (Μέσα από το Πρίσμα της Ανεργίας, Μετανάστευσης, Αγροτουρισμού και Αγρο-οικονομίας)

Ομιλητές: Jamie Bologna, Carley Rogers, Erich Weede, Barbara Kolm και Federico Fernandez

Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου “Αναστάσιος Γ. Λεβέντης” Β102, Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημίου Κύπρου

Andrea Karlettidou (vice president ybn cyprus): “Μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούμε περί Brexit και Trump. Όλες οι πληροφορίες που χρειζόμαστε για να δημιουργήσουμε άποψη χωρίς να υπάρχει στη μέση η παραπληροφόρηση των media. Μετά το πρώτο επιτυχημένο #fmrs2016 από το #YBNCy, φέτος έρχεται ακόμα καλύτερο στα πλαίσια μιας συνδιοργάνωσης να ταράξει τα νερά με θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν την κοινή γνώμη. Μην το χάσετε, θα χάσετε! #fmrs17”.

Yiannis Constantinou (FMRS’s Coordinator): “Πέρυσι διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Λάρνακα, φέτος στην Λευκωσία, τον επόμενο χρόνο με το καλό στην Αμμόχωστο μας. Ως διοργανωτής και συντονιστής του οικονομικού και πολιτικού συνεδρίου, έχω ως στόχο την δημιουργία ευκαιριών για τους νέους, τόσο για τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, όσο και για κτίσιμο χρήσιμων σχέσεων μέσω του Networking”.