Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ποιος τον κέρδισε σε μονό με 33‑0

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του ΝΒΑ, ένας μπασκετμπολίστας που είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο, ένας αθλητής που οι αντίπαλοι τον φοβούνται.

Ωστόσο, όταν ήταν πιτσιρικάς, ο 24χρονος αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς είχε μια τραυματική εμπειρία μέσα στο γήπεδο. Ο Γιάννης είχε χάσει με 33-0 σε μονό, από άνθρωπο που του είχε πει ότι «δεν θα μου βάλεις πόντο», όπως και συνέβη.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα, στα Σεπόλια. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδό μου, μου πρότεινε να παίξουμε ένας εναντίον ενός. Μάλιστα, έβαλε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω.

Και τελικά με κέρδισε με 33-0, αν θυμάμαι καλά… Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε ένας εναντίον ενός. Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδό μου, θα κυριαρχήσω».

Με τον Αντετκούνμπο να συμπληρώνει: «Κάθε φορά που παίζουμε για την εθνική ομάδα, φροντίζει να μου το θυμίζει. Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω, αλλά κάποτε με “σκότωσε”…».

e-radio.gr