Συγκινεί το νέο διαφημιστικό κλιπ του Alexander

Με πρωταγωνιστές τους φοιτητές του, το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το καινούριο του διαφημιστικό κλιπ, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν λίγες μέρες πριν την εισβολή της πανδημίας Covid – 19 στον τόπο μας.

Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που οι φοιτητές βρίσκονταν στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Alexander: τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά, ενώ όλες οι υπηρεσίες του ιδρύματος, προσφέρονταν επίσης online. Κάτι, όμως, έχει παραμείνει το ίδιο… ότι όλοι στο Alexander, φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό, ζουν και εκφράζονται σαν οικογένεια. 

Το διαφημιστικό σποτ αποτελείται από αληθινές ιστορίες, εικόνες και περιεχόμενο από την καθημερινότητα ενός φοιτητή, ο οποίος ενώ στην αρχή των σπουδών του νιώθει αρνητικά συναισθήματα όπως φόβο, ανασφάλεια, μοναξιά, στη συνέχεια αγκαλιάζεται από την οικογένεια του Alexander και ξεπερνά κάθε δυσοίωνη πρόβλεψη.

Η απόσταση είναι υλική και καθόλου ουσιαστική. Οι πόρτες του Alexander παραμένουν ανοικτές. Εκεί θα βρεις τη δεύτερή σου οικογένεια, θα κάνεις φιλίες ζωής, θα διαβάσεις, θα μάθεις και θα ζήσεις νέες εμπειρίες.

 

Εδώ και 30 χρόνια, το Alexander είναι #diplasou, μένει #diplasou, με ψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, κλάδους σπουδών σε επαγγέλματα με προοπτικές στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Ακολουθεί το σποτ. Για να γνωρίσετε το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του www.alexander.ac.cy