Μία ακόμα αεροπορική εταιρεία ξεκινά πτήσεις από την Κύπρο

Η Finnair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Φινλανδίας, ανακοίνωσε πτήσεις από τη Λάρνακα.

Η Finnair θα ξεκινήσει απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ελσίνκι τη θερινή περίοδο του 2022.Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320/A321, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Κυριακή, από 10 Απριλίου έως 23 Οκτωβρίου 2022.

« Είμαστε ενθουσιασμένοι που ικανοποιούμε τις ταξιδιωτικές ανάγκες των Κυπρίων ταξιδιωτών με απευθείας πτήσεις από Λάρνακα προς Ελσίνκι το ερχόμενο καλοκαίρι », δήλωσε ο Javier Roig, Γενικός Διευθυντής Europe South-EMEA. « Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που δίνουμε την ευκαιρία στους Κύπριους ταξιδιώτες για συνεχείς συνδέσεις με περισσότερους από 100 προορισμούς σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία .»

«Η Φινλανδία είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο, ιδανικός για ταξιδιώτες που αναζητούν κάτι διαφορετικό », σημείωσε ο Χρήστος Χρήστου, Διευθύνων Σύμβουλος της APG Κύπρου, Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Finnair στην Κύπρο. « Καλωσορίζουμε τις νέες πτήσεις από τη Λάρνακα και την ευκαιρία που μπορούμε να προσφέρουμε στους Κύπριους ταξιδιώτες μας να εξερευνήσουν το σύγχρονο και κοσμοπολίτικο Ελσίνκι και την εκπληκτική φινλανδική ύπαιθρο .»

Η Finnair είναι ο αερομεταφορέας σημαίας και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Φινλανδίας, καθώς και μέλος της μίας παγκόσμιας συμμαχίας. Η αεροπορική εταιρεία διαχειρίζεται έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους στην Ευρώπη, με αεροσκάφη νέας γενιάς Airbus που προσφέρουν άνετες και εξαιρετικές υπηρεσίες εν πλω και μια ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία στο αεροδρόμιο του Ελσίνκι.

Πηγή checkincyprus.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news