Η Λίντα Εβαντζελίστα αποκάλυψε ότι παραμορφώθηκε

Η Λίντα Εβαντζελίστα υπήρξε ένα από τα εμβληματικά supermodels των 90s. 

Έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες των σημαντικότερων Οίκων μόδας ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας.

Τα τελευταία χρόνια, το 56χρονο πρώην μοντέλο έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια, μόλις πριν λίγες ώρες, έσπασε τη σιωπή της με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

Όπως έγραψε, μια διαδικασία ρουτίνας για απώλεια λίπους που ονομάζεται «CoolSculpting» την παραμόρφωσε μόνιμα και την άφησε συναισθηματικά συντετριμμένη, κάτι που την έκανε να προτιμήσει την απομόνωση.

Μάλιστα, κατονομάστε το κέντρο αισθητικής με το οποίο βρίσκεται πλέον σε δικαστική διαμάχη.

Όπως αναφέρει στο μακροσκελές μήνυμά της, αντί να μειωθεί το λίπος, η διαδικασία αύξησε τα λιπώδη κύτταρα. Ενώ, μάλιστα, υπεβλήθη σε δύο επίπονες διορθωτικές επεμβάσεις, δεν υπήρχε επιτυχία.

Έγινε «αγνώριστη» καθώς ανέπτυξε μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «Παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού» (PAH) και θεωρείται παρενέργεια της κρυολιπόλυσης. Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση που συμβαίνει κυρίως σε άνδρες. Σε αυτή την κατάσταση, τα λιπώδη κύτταρα μεγαλώνουν αντί να μικραίνουν.

Η Λίντα Εβαντζελίστα
Instagram/lindaevangelista

Η ανάρτησή της και η γνωστοποίηση της κατάστασής της είναι μια προσπάθεια να «ξεφορτωθεί την ντροπή» της. «Κουράστηκα να ζω έτσι. Θέλω να βγω από την πόρτα με το κεφάλι ψηλά, αν και δεν μοιάζω με τον εαυτό μου πια», προσθέτει στο συγκινητικό της post.

Διάσημες γυναίκες όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Ναόμι Κάμπελ, η Άμπερ Βαλέττα, η Σίντι Κρόφορντ έσπευσαν να την υποστηρίξουν και να την αποθεώσουν για το κουράγιο και τη δύναμη ψυχής της.

Πηγή bovary.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news