Δημιουργία κέντρου ημέρας για άτομα με άνοια

Το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού (ΣΚΕ) Λιοπετρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι βρίσκεται στα αρχικά στάδια διαδικασίας για τη δημιουργία Κέντρου Ημέρας για Άτομα με Άνοια.

Στις μέρες μας παρατηρούνται ολοένα και πιο συχνά περιστατικά που έχουν να κάνουν με την Άνοια. Συμμεριζόμενοι τις δυσκολίες  και τα προβλήματα που επιφέρει το δύσκολο αυτό κοινωνικό φαινόμενο, τόσο στο ίδιο το άτομο όσο και στο οικογενειακό του περιβάλλον κρίνουμε απαραίτητη τη δημιουργία ενός Κέντρου Ημέρας το οποίο να εξειδικεύεται στην Άνοια.

Όραμά μας είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και παράλληλα εξειδικευμένου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Άνοια για την απασχόληση τους μερικές ώρες, καθώς και για την αποφόρτιση των οικογενειών τους. 

Το Κέντρο Ημέρας θα προσφέρει στα Άτομα με Άνοια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από τα προγράμματά του με πρώτιστο στόχο τη νοητική τους ενδυνάμωση, καθώς επίσης και την απασχόλησή τους μέσα από διάφορες εξειδικευμένες θεραπείες.

Στο παρόν στάδιο πραγματοποιείται έρευνα για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της Άνοιας και των αναγκών που προκύπτουν από αυτή. 

Η δική σας στήριξη με την προώθηση/δημοσίευση του ερωτηματολογίου μας είναι πολύ σημαντική για εμάς. 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα βρει το ερωτημοτολίγιο στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1ZAU9IaX3Xge60UV7VE_8CYf9Sn87ZnaJAvpKdGlwt18/edit?fbclid=IwAR0N66MCHyDmMM_QSN5nyKY5u1ml4t3Fp0gyJMlIMYMVGh94HetUdwLPGy4

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 23 943334, 96381615

Διοικητικό Συμβούλιο 

ΣΚΕ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ