6+1 εκατομμυριούχοι που δε θα αφήσουν τίποτα στα παιδιά τους

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αν γεννηθεί κάποιος σε μια πλούσια οικογένεια θα είναι οικονομικά εξασφαλισμένος για το υπόλοιπο της ζωής του, ωστόσο οι celebrities της παρακάτω λίστας δεν συμφωνούν ιδιαίτερα με την άποψη αυτή και μάλιστα δεν έχουν καμία πρόθεση να αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους.

Εκτός από την μεγάλη τους περιουσία, οι παρακάτω διασημότητες έχουν και ένα επιπλέον κοινό: πιστεύουν ότι τα παιδιά τους θα πρέπει να εργαστούν για να αποκτήσουν ότι θέλουν, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων.

Δείτε παρακάτω 7 celebrities που έχουν αποφασίσει να μην αφήσουν την τεράστια περιουσία τους στα παιδιά τους.

Έλτον Τζον

Ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον, έχει μια περιουσία που εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 450 εκατ. δολάρια. Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι θα την άφηνε στους δύο γιους του, ωστόσο ο ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν θα λάβουν όλα τα χρήματα του. “Σίγουρα θα είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση, αλλά είναι τρομερό να δίνεις στα παιδιά σου ένα ασημένιο κουτάλι. Καταστρέφεις την ζωή τους”, δήλωσε σχετικά ο Βρετανός τραγουδιστής.

Τζορτζ Λούκας

Ο διάσημος σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας, του οποίου η καθαρή αξία εκτιμάται στα 6,5 δισεκατ. δολάρια, έχει τέσσερα παιδιά και θεωρει ότι δεν πρέπει να κληρονομήσουν την περιουσία του, καθώς θα πρέπει να μάθουν να εργάζονται. Ο ίδιος πιστεύει ότι αν δίνεις χρήματα στα παιδιά σου για να έχουν ότι θέλουν, δεν έχουν κανένα κίνητρο να εργαστούν.

Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο εκατομμυριούχος σεφ και αστέρας της τηλεόρασης Γκόρντον Ράμσεϊ, δεν σκοπεύει να αφήσει την περιουσία του, που ανέρχεται σε 190 εκατ. δολάρια, στα πέντε παιδιά του. Ακόμα και τώρα που είναι κάτω από την στέγη του, δεν απολαμβάνουν τα προνόμια του να έχει κανείς έναν πλούσιο γονέα. Για παράδειγμα δεν πετάνε ποτέ μαζί του στη προνομιακή θέση ενός αεροπλάνου, αλλά στην οικονομική, καθώς δεν έχουν δουλέψει ποτέ αρκετά σκληρά για να έχουν ένα τέτοιο προνόμιο. Έχει δηλώσει μάλιστα στην Telegraph ότι τα παιδιά του δεν θα κληρονομήσουν τα χρήματα του, επειδή θα γίνουν τεμπέληδες.

Στινγκ

Ο Στινγκ, ο οποίος έχει μια καθαρή αξία 400 εκατ. δολαρίων, δεν σχεδιάζει να αφήσει αυτά τα χρήματα στα έξι παιδιά του. Τους έχει πει ήδη ότι δεν θα απομείνουν πολλά από αυτά τα χρήματα, επειδή είναι απασχολημένος στο να τα ξοδεύει και έχει πολλές δεσμεύσεις.

Ο μουσικός έχει δηλώσει ότι τα παιδιά του δεν βασίζονται σε αυτόν όταν πρόκειται για χρήματα και είναι περήφανος που είναι ανεξάρτητα. Βέβαια πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που είχαν κάποιο πρόβλημα, δεν θα δίσταζε ποτέ να βοηθήσει.

Τζάκι Τσαν

Ο γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης Τζάκι Τσαν, ο οποίος έχει μια περιουσία που ανέρχεται σε 350 εκατ. δολάρια, είναι ακόμα ένας διάσημος που σκοπεύει να μην αφήσει τίποτα στα παιδιά του, και μάλιστα έχει δηλώσει ότι θα αφήσει όλη την περιουσία του σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Πιστεύει ότι ο γιος τους έχει πολλές ικανότητες και θα τα καταφέρει στην ζωή του, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την κόρη του.

Άστον Κούτσερ – Μίλα Κούνις

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις είναι ένα προσγειωμένο ζευγάρι και προσπαθούν να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Κούτσερ έχει δηλώσει ότι “Τα παιδιά μου έχουν μια αρκετά προνομιούχα ζωή και δεν το γνωρίζουν καν.” Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει στα παιδιά του ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, καθώς θέλει να μάθουν την αξία του χρήματος δουλεύοντας.

Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο συνιδρυτής του Facebook, ο οποίος έχει μια καθαρή αξία που ανέρχεται σε 72 δισεκατ. δολάρια, σκοπεύει να αφήσει το 99% της περιουσίας τους σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Μάλιστα έγραψε και μια επιστολή στο πρώτο μωρό του που γεννήθηκε το 2015, εξηγώντας του την απόφαση του αυτή.

Πηγή e-daily.gr/