10 δημοφιλέστερα αξιοθέατα σύμφωνα με το Τrip Advisor

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί έχουν την τιμητική τους στη λίστα των 10 δημοφιλέστερων αξιοθέατων του Trip Advisor για το 2020 σύμφωνα με εκείνους που είχαν τις περισσότερες κρατήσεις το 2019. Στη λίστα αυτή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Κολοσσαίο αναδεικνύεται ο δημοφιλέστερος προορισμός παγκοσμίως με το Μουσείο του Λούβρου και το Βατικανό να ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής. 

Παρ′ όλα αυτά, δυο ακόμα προορισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες έρχονται να προστεθούν φέτος στο Αγαλμα της Ελευθερίας που κατά παράδοση βρίσκεται στο top ten από από αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ο λόγος για το French Quarter της Νέας Ορλεάνης και το Skydeck – Πύργος Willis του Σικάγο. 

«Ακόμα κι αν γνωρίζετε αυτά τα μέρη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα ξαναδείτε», αναφέρει η Laurel Greatrix, διευθύντρια κι υπεύθυνη διεθνούς επικοινωνίας του Trip Advisor. Μπορεί να απολαύσει κανείς το Κολοσσαίο μ′ ένα από τα τουρ που διοργανώνονται υπογείως, ή το Μουσείο του Λούβρου με ένα οικογενειακό κυνήγι θησαυρού. 

Αυτά είναι,  λοιπόν, τα αξιοθέατα με τις περισσότερες κρατήσεις για τη χρονιά που πέρασε και προτάσεις για τουρ από το Τrip Αdvisor:

1. Κολοσσαίο, Ρώμη, Ιταλία

.
.

2. Μουσείο του Λούβρου, Παρίσι, Γαλλία

.
.

3. Βατικανό, Ρώμη, Ιταλία

.
.

4. Αγαλμα της Ελευθερίας, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ 

.
.

5. Πύργος του ΄Αιφελ, Παρίσι, Γαλλία

.
.

6. Βασιλική της οικογένειας Σαγράδα, Μπαρτσελόνα, Ισπανία

.
.

 7. French Quarter, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ

.
.

 8. Το σπίτι της ΄Αννας Φρανκ, Αμστερνταμ, Ολλανδία

.
.

9. Skydeck – Πύργος Willis του Σικάγο, ΗΠΑ

.
.

 10.  Πλατεία Αγίου Μάρκου, Βενετία, Ιταλία

.
.

Πηγή huffingtonpost.gr/