Στο φιλανθρωπικό τουρνουά της ΕΝΠ νικητής ήταν η αγάπη για την ομάδα
Ο Σύνδεσμος φιλάθλων της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου «Θύρα 26» σε συνεργασία με τα τρία αθλητικά τμήματα Πετόσφαιρας, Καλαθόσφαιρας και Ποδοσφαίρου, διοργάνωσε το Μεγάλο Σάββατο φιλανθρωπικό fans-day εις μνήμη των Ιάκωβου Τρίαρου, Γιούλλας Πιττάκη, Λουκά Οικονόμου, Γιώργου Κκαρά και Γιώργου Μαυρουδή. Μία εξαιρετική διοργάνωση με μπόλικες αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, δώρα για τους μικρούς Ενωσίτες.
Το Δ.Σ του Συνδέσμου και εκπρόσωποι των Δ.Σ των αθλητικών τμημάτων τίμησαν τις οικογένειες των αδικοχαμένων φίλων της ομάδας μας με αναμνηστικά, υπενθυμίζοντας σε όλους δεν τους ξεχνάνε ποτέ και πως η ΕΝΠ έμαθε να τιμά τους φίλους και οπαδούς της που έφυγαν τόσο νωρίς.
Νικητής του τουρνουά ήταν φυσικά η κοινή αγάπη για την ομάδα που γέννησε το Παραλίμνι.
Το ΣΥ.ΦΙ. Ε.Ν.Π Θύρα 26 ευχαριστεί τους χορηγούς του τουρνουά που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό και δίνει ραντεβού τη νέα χρονιά με μία ακόμα πιο ανανεωμένη εκδήλωση.





