Όσκαρ 2022: “The Godfather” Reunion

Αποθέωση για Κόπολα, Πατσίνο, Ντε Νίρο.

Al Pacino, Francis Ford Coppola και Robert De Niro βρέθηκαν μαζί στη τελετή για τα Oscars στο Dolby Theatre για τα 50 χρόνια του “Νονού”.

Ο Francis Ford Coppola βρέθηκε στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες κατά την τελετή απονομής βραβείων των Όσκαρ, στο πλευρό του Robert De Niro και του Al Pacino για να ευχαριστήσει τους “θρύλου” που όπως είπε, έκαναν τον “Νονό” αυτό που είναι μέχρι σήμερα.

Η 94η κατά σειρά τελετή των Όσκαρ, η πρώτη με ζωντανό κοινό μετά από καιρό, είχε ειδικό αφιέρωμα στο “Godfather” που γιορτάζει 50 χρόνια ζωής. Μετά από μια μικρή εισαγωγή του Sean “Diddy” Combs (Puff Daddy), ο 82χρονος σήμερα Coppola, ο 81χρονος Pacino και ο 78χρονος DeNiro, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή, με τον σκηνοθέτη να υποκλίνεται μπροστά τους.

Al Pacino, Francis Ford Coppola και Robert De Niro στη τελετή για τα Oscars στο Dolby Theatre
Al Pacino, Francis Ford Coppola και Robert De Niro στη τελετή για τα Oscars στο Dolby Theatre  CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

“Νιώθω ότι τέτοιες στιγμές πρέπει να είναι ειλικρινείς και σύντομες. Λοιπόν, είμαι πραγματικά τόσο ευγνώμων για τους υπέροχους φίλους μου που ήρθαν εδώ για να με βοηθήσουν να γιορτάσω μαζί σας”, είπε ο Copola κατά την ομιλία του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο news247.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news