Το trailer του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1» είναι εδώ

Στη νέα του ταινία ο Τομ Κρουζ βουτά από γκρεμό στο κενό με μοτοσικλέτα!

Την προσεχή Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα το «Top Gun: Maverick», το οποίο με τις αερομαχίες του θα προσφέρει ένα πιο αναλογικής ιδιοσυγκρασίας θέαμα, σε πείσμα της οφθαλμοφανώς ψηφιακής δράσης της εποχής.

Το κατεξοχήν franchise δράσης του Τομ Κρουζ, όμως, είναι το «Mission: Impossible». Πρόκειται για μια σειρά ταινιών που άλλαξε σκηνοθέτες και στιλ αρκετές φορές, για να κρατήσει τελικά από την πέμπτη ταινία και έπειτα τον Κρίστοφερ ΜακΚουόρι, που εξελίχθηκε σε μόνιμο συνεργάτη του Τομ Κρουζ.

Το τρέιλερ του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1» μόλις κυκλοφόρησε, έχει αρκετή δόση κοσμοπολιτισμού – Βενετία είναι αυτή- και περιέχει μικρά δείγματα από μια σειρά από απίθανες κασκάντες, κλείνοντας με τον Τομ Κρουζ να βουτά από γκρεμό στο κενό με μια μοτοσικλέτα. Στην ταινία, όπως όλα δείχνουν, η κρατική υπηρεσία όπου υπάγεται ο Ίθαν Χαντ προδίδει τα ιδανικά για τα οποία ο ίδιος αγωνίζεται μέσα στα χρόνια, θέτοντας αυτόν και την ομάδα του μόνους υπερασπιστές της παγκόσμιας ειρήνης. To Dead Reckoning θα ολοκληρωθεί σε δύο μέρη, με το πρώτο κεφάλαιο να βγαίνει στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023 και το δεύτερο στις 28 Ιουνίου 2024.

Και οι δύο ταινίες θα προβληθούν αποκλειστικά στο σινεμά, καθώς ο Κρουζ είναι μέγας θιασώτης της μεγάλης οθόνης και παλεύει σχεδόν μόνος του να διατηρήσει ζωντανή την εμπειρία της αίθουσας.

lifo.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news