Το Sanctuary Fitness Studio φέρνει την επανάσταση στη γυμναστική!

Η Marina Kyoseva Cairns είναι η ιδιοκτήτρια του Sanctuary Fitness Studio που έχει ανοίξει τις πόρτες του το περασμένο Μάρτιο στο Παραλίμνι. Στο περιοδικό Volt ενημέρωσε πλήρως για τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του studio και εμείς την ακούσαμε με αρκετή προσοχή.

Του Ζανέττου Λουκά

Η Marina πάντοτε ήταν παθιασμένη με τη γυμναστική, την υγεία και την ευημερία του σώματος αλλά και του μυαλού. Κατέχει μεγάλη εμπειρία έχοντας δουλέψει σε διάφορες χώρες και παράλληλα ολοκληρώνοντας προγράμματα σπουδών επαγγελματίας γυμνάστριας φυσικής κατάστασης και προσωπικής γυμνάστριας/προπονήτριας. Παράλληλα έχει λάβει μέρος σε Παγκόσμιους Αγώνες Fitness κερδίζοντας αρκετά ψηλές θέσεις. Μετακόμισε πριν ένα χρόνο μαζί με το σύζυγο και τη μικρή της κόρη πρόσφατα στην Κύπρο (με την οποία δηλώνει ερωτευμένη καθώς υποστηρίζει ότι το φαγητό και ο καιρός στο νησί είναι σκέτη απόλαυση!). Η ίδια δηλώνει αρκετά χαρούμενη που βρίσκεται εδώ έχοντας μάλιστα αποκτήσει πρόσφατα και το δικό της στούντιο ούτως ώστε να προσφέρει της γνώσεις της στην κοινότητα. Στην ερώτηση ποιος είναι ο σκοπός του Sanctuary Fitness Studio, μας απάντησε ότι είναι να προσφέρουν ένα παγκοσμίου επιπέδου ομαδικής εκγύμνασης για τις γυναίκες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου αλλά και όλης της Κύπρου. Η ίδια μαζί με την ομάδα της που αποτελείται από δύο ακόμη γυναίκες και διδάσκουν προγράμματα εκγύμνασης όπως:

– Spinning
– Bodypump
– Bodybalance
– Boxing
– Dancing Classes
– Body Combat

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το στούντιο προσφέρει «δύο ταχυτήτων προγράμματα», χαμηλής αλλά και υψηλής έντασης, όπου η κάθε κοπέλα μπορεί να έχει τα αποτελέσματα που θέλει στο δικό της χρόνο. Μας τόνισε ότι αρκετά σημαντικό είναι το γεγονός ότι το Sanctuary Fitness Studio είναι το μοναδικό στούντιο με άδεια Les Mills στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Την ρωτήσαμε αν μπορούν οι γυναίκες όλων των ηλικιών να παρακολουθήσουν τα προγράμματα και μας απάντησε: «μα φυσικά!». Είναι κάτι το οποίο φροντίσαμε να υπάρχει από την πρώτη ημέρα έναρξης καθώς θεωρούμε ότι όλες οι γυναίκες και όλοι οι τύποι σωμάτων χρειάζεται να γυμνάζονται. Μας ανέφερε επίσης ότι καθώς οι γυναίκες έχουν διαφορετικούς στόχους, η ομάδα βοηθάει το κάθε άτομο ξεχωριστά να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα που της ταιριάζει. Εξ’ αυτού και τα εξαιρετικά και αποτελεσματικά προγράμματα αρκετών επιλογών που παρέχουν. Προσθέτει επίσης ότι οι κοπέλες έχουν την επιλογή «ένας προς ένα», το λεγόμενο per- sonal training το οποίο, δίνει έμφαση 100% στο άτομο.

Όσο αφορά την εξέλιξη και την καινοτομία το Sanctuary Fitness Studio φροντίζει να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Η Marina μας ενημέρωσε για ένα νέο πρόγραμμα με τίτλο «live – stream» και την εξέλιξη του. Το μάθημα που πήραμε από την πανδημία είναι ότι οι επιχειρήσεις στις μέρες μας, πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτες και να βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις. Η τεχνολογία πλέον έχει εισχωρήσει και στο τομέα της φυσικής κατάστασης, έτσι αρκετές επιχειρήσεις συστήνουν και τα διαδικτυακά προγράμματα. Το πρόγραμμα «live – stream» είναι απίστευτα σημαντικό για την κάθε κοπέλα που δεν μπορεί για οποιοδήποτε λόγο να παραβρεθεί στο στούντιο. Έχει ένα επίπεδο ευελιξίας και προσβασιμότητας που μόνο το διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του στούντιο sanctuaryfitness.net αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα: Facebook Sanctuary Fitness Studio
Instagram sanctuary_fitness_ studio_cy

Γρίβα Διγενή 48, Παραλίμνι,

Τ: 96 186236

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news