Το Los Perejiles, η εξαιρετική πιτσαρία μιας ομάδας φίλων με σύνδρομο Down

Το Los Perejiles είναι μια πιτσαρία που δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων της Αργεντινής με σύνδρομο Down, οι  οποίοι αποφάσισαν να την ανοίξουν αφού κανείς δεν ήθελε να τους προσλάβει λόγω της κατάστασής τους.

Το εγχείρημα της ομάδας φίλων άρχισε στα μέσα του 2016 και σήμερα είναι ακόμη ανοιχτό για το κοινό και έχει καλύψει περίπου 200 εκδηλώσεις.

Δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι ο κόσμος της εργασίας μπορεί να είναι μια πλήρης πρόκληση, ακόμα και για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλες μελέτες, φανταστείτε τώρα τη δυσκολία που ένα άτομο με σύνδρομο Down,   μπορεί να χρειαστεί να πάρει μια εταιρεία για να τον μισθώσει. Φυσικά υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν, αλλά η εύρεση τους μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο έργο.

Ωστόσο, αυτό δεν αποτελούσε εμπόδιο για αυτούς τους νέους. Ο Mateo Kawaguchi, ο Leandro López, ο Mauricio και ο Franco αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση πίτσας, αφήνοντας κατά μέρος κάθε είδους προκατάληψη για τους ανθρώπους που υποφέρουν από αυτή την κατάσταση.

Η πρωτοβουλία να δημιουργηθεί μια πιτσαρία δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι οι τέσσερις ένωσαν την αγάπη και την γεύση τους για πίτσα, γι ‘αυτό αποφάσισαν να ανοίξουν μια πιτσαρία, αλλά αυτό δεν είναι απλώς μια πιτσαρία, είναι εξειδικευμένη στην παρακολούθηση και κάλυψη γεγονότων, γιαυτό  την ονόμασαν: Los Perejiles.

Εκτός από τη γεύση τους οι  πίτσες τους είναι νόστιμες, και πληρούν όλα τα απαιτούμενα ποιοτικά πρότυπα.

Η επιχείρησή τους στα χρόνια αυτά έχει αυξηθεί ευχάριστα. Έχουν την ικανότητα να εξυπηρετούν περισσότερους από 600 ανθρώπους ταυτόχρονα. Έχουν υπηρεσίες catering για γάμους, πάρτι γενεθλίων, βαθμολογήσεις, μεταξύ άλλων.

Σήμερα,  έχουν περάσει περισσότερα από 2 χρόνια από τότε που ξεκινήσανε την επιχείρησή τους, η ομάδα  έχει πάνω από είκοσι άτομα, όπου τα περισσότερα από αυτά είναι αγόρια που έχουν και σύνδρομο Down .

Είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα εμμονής και αγώνα. Διαλύστε  κάθε εμπόδιο  στον αγώνα για την επίτευξη των στόχων σας.

Πηγή newsitamea.gr/