Το hairlook των Γαλλίδων είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν

Μας αρέσει το casual-denim στιλ τους, το ανεπιτήδευτο makeup και hairstyle τους, τα skincare tips που ακολουθούν -είναι τόσο απλά και έξυπνα. 

Oι Γαλλίδες έχουν ορίσει τους δικούς τους κανόνες στον τομέα της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Δεν ακολουθούν τις τάσεις, ορίζουν τις δικές τους. Μπορεί κάθε γυναίκα να τις υιοθετήσει στην καθημερινότητά της. 

Για το 2020, το αγαπημένο hairlook των Γαλλίδων -και πιο συγκεκριμένα, μια λεπτομέρεια που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

Ο λόγος για τις αφέλειες, οι οποίες δεν είναι ποτέ «out»: απλά κάθε σεζόν έχουν διαφορετικό στιλ.

Φέτος έχουν ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, παίζουν με φιλαρίσματα, είναι πιο μακριές στις άκρες και πιο κοντές στο κέντρο, ενώ, για το hairstyle, δεν τις θέλουμε ίσιες. Επιζητάμε messy look: αφέλειες ανακατεμένες, ατίθασες, σχεδόν να μη στρώνουν. Τις φτιάχνουμε με τα δάχτυλά μας, ενώ με ένα hairspray δίνουμε όγκο στις ρίζες για να είναι πιο sexy, εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλές Γαλλίδες να μας εμπνεύσουν για το συγκεκριμένο hairlook. Για αυτές τις ατίθασες αφέλειες που ταιριάζουν σε μακριά αλλά και σε κοντά μαλλιά. 

Ακολουθούν διάσημα it-girls που έχουμε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων και για το ιδιαίτερο, sexy hairstyle τους!

Caroline de Maigret: 

Leia Sfez:

Sabina Socol:

Camille Charriere:

Jeanne Damas:

Syana Laniyan:

https://www.instagram.com/p/B4aOjUKHxWJ/?utm_source=ig_embed

Πηγή bovary.gr/