Το σπίτι των Creel του Stranger Things βρίσκεται κάπου στην Αμερική

Το Creel House είναι πραγματικό αρχοντικό βικτοριανού στυλ και έχει χτιστεί το 1882.

H 4η σεζόν του Stranger Things έφτασε επιτέλους ολοκληρωμένη στο Netflix και αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες τα τελευταία χρόνια. Το Creel House είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παζλ των τελευταίων επεισοδίων, έχοντας ξεσηκώσει το κοινό. Η νέα ανατριχιαστική τοποθεσία είναι στην πραγματικότητα ένα πραγματικό αρχοντικό βικτοριανού στυλ που βρίσκεται στη Ρώμη της Τζόρτζια.

‘Ενα αρχοντικό με ιστορία

Χτισμένο το 1882 στη διεύθυνση 906 E 2nd Ave SW, το σπίτι λειτουργούσε πρόσφατα ως ξενώνας τύπου bed and breakfast με την ονομασία Claremont House μέχρι που έκλεισε οριστικά τον Μάρτιο του 2019. Στη συνέχεια,τον Ιούλιο του ίδιου έτους, αγοράστηκε ως ιδιωτικό ακίνητο για 350.000 δολάρια και σήμερα το σπίτι με τα έξι υπνοδωμάτια και επτά μπάνια αποτιμάται στα 872.800 δολάρια από την αγορά ακινήτων.

Μέχρι τη στιγμή που η ομάδα των τοποθεσιών του Stranger Things βρήκε το σπίτι, οι ιδιοκτήτες είχαν μόλις κλείσει την πώληση και έκαναν σχέδια να το ανακαινίσουν, σύμφωνα με το Mashable. Αποδείχθηκε, αν και ήταν επίφοβο αρχικά, ότι η ομάδα μπόρεσε να γυρίσει εκεί πριν ξεκινήσουν οι ανακαινίσεις, οι οποίες βέβαια περιλάμβαναν τη μετατροπή του σπιτιού στο εγκαταλελειμμένο Creel House που ξέρουμε και φοβόμαστε – με ταμπωμένα παράθυρα και το κατάφυτο τοπίο. Το σπίτι τελικά αναδημιουργήθηκε για άλλα γυρίσματα σε ηχητικά στάδια, αναφέρει το πρακτορείο.

Όπως και το Creel House στη σειρά, το σπίτι δεν είναι μέρος για καταπάτηση. Αν βρεθείτε ποτέ στη Ρώμη της Τζόρτζια, μπορείτε να θαυμάσετε την παρθένα κατασκευή από μακριά, αλλά μην πάτε να τρέξετε στο λόφο και να ενοχλήσετε τους ιδιοκτήτες.

esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news