“Το παράπονο του Ποσειδώνα”: Κουκλοθέατρο με ζωντανή μουσική

“Το παράπονο του Ποσειδώνα”. Κουκλοθέατρο με ζωντανή μουσική με τους Roberto Braham, Μαρίνα Κατσαρή, Βαγγέλη Γέττο. Αγία Νάπα 18.6

“Το παράπονο του Ποσειδώνα’’, το εντυπωσιακό show των Roberto Braham, Μαρίνας Κατσαρή και Βαγγέλη Γέττου, με μεγάλες φορετές κούκλες και ζωντανή μουσική ταξιδεύει στην Αγία Νάπα (Μουσείο Θάλασσας, 18/6 ώρα 19.30).

Οι άνθρωποι καταστρέφουν τους θημώνες Ποσειδωνίας μιας παραλίας της Μεσογείου για θεωρώντας ότι τα ‘’φύκια’’ την βρωμίζουν. Αυτό προκαλεί την οργή του θεού της θάλασσας, του Ποσειδώνα. Ο θεός του Ολύμπου κάνει την εμφάνισή του με απροσδόκητο τρόπο και προσπαθεί να πείσει τους θνητούς για την σημασία της διατήρησης των μεσογειακών παραλιακών οικοσυστημάτων αλλά και της ζωής του βυθού. Ο Roberto Braham και η Μαρίνα Κατσαρή, το κουκλοπαικτικό ντουέτο της παράστασης ‘’Τα πιόνια του βασιλιά’’, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον επί σκηνής μουσικό Βαγγέλη Γέττο και παρουσιάζουν μια…θεότρελη ιστορία για την προστασία της Ποσειδωνίας, των παραλιών και της θάλασσας, γεμάτη αστείες συναντήσεις και ανατροπές.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο παραμύθι του Βαγγέλη Γέττου που έχει εκδοθεί από την Enalia Physis Environmental Research Centre και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα POSBEMED2 – “Διακυβέρνηση και διαχείριση συστημάτων Ποσειδωνίας και αμμοθινών στη Μεσόγειο” (INTERREG MED 2014-2020)

Αγία Νάπα 18.6, 19.30

Μουσείο Θάλασσα, Κριού Νερού 14

Είσοδος ελεύθερη

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news