Το εντυπωσιακό cast του “Fast X” μεγάλωσε κι άλλο!  

Ο Alan Ritchson είναι το νέο όνομα.

Φαίνεται πως οι ανακοινώσεις για το επερχόμενο Fast X δεν έχουν σταματημό, καθώς όπως μεταφέρει το Deadline, ακόμη ένας ηθοποιός εντάχθηκε στο ήδη τεράστιο cast της ταινίας. Ο λόγος γίνεται για τον Alan Ritchson που έγινε ευρέως γνωστός από τo φιλμ Jack Reacher, αλλά και το Titans.

Ο Ritchson συμμετέχει πλέον, καθώς την ταινία ανέλαβε πλέον ο Louis Letterer, μιας και αντικατέστησε τον Justin Lin ως σκηνοθέτη. Η ταινία βρίσκεται στην παραγωγή με τον Vin Diesel και το βασικό cast του Fast να επιστρέφει μαζί με τους νεοφερμένους στο franchise Jason Momoa και Brie Larson.

Εκτός του Vin Diesel θα συμμετέχουν και οι: Letty (Michelle Rodriguez), Mia Toretto (Jordana Brewster), Tej (Chris “Ludacris” Bridges), Roman (Tyrese Gibson), Ramsey (Nathalie Emmanuel), και Han (Sung Kang), ενώ θα επιστρέψει η Charlize Theron ως “Cipher” αλλά και ο Michael Rooker στο ρόλο του Buddy από το F9. Οι νέες προσθήκες του πολυπληθούς cast είναι και η Daniela Melchior (The Suicide Squad).

ο Louis Leterrier που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από ταινίες όπως το Now You See Me, το The Transporter, το Clash of the Titans και το The Incredible Hulk, θα αντικαταστήσει τον Justin Lin, ο οποίος δε θα σκηνοθετήσει τελικά το Fast X.

To Fast X θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ το Fast & Furious 11 είναι προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο του 2024.

unboxholics.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news