Τομ και Τζέρι: Το θρυλικό δίδυμο σε live action ταινία

Οι θανάσιμοι εχθροί Τομ και Τζέρι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, αυτή τη φορά σε live action ταινία. 

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Τιμ Στόρι, ακολουθεί την ιστορία του θρυλικού δίδυμου, όταν ο Τζέρι μετακομίζει σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης «παραμονές του γάμου του αιώνα» και η διοργανώτρια της γαμήλιας τελετής (Κλόι Γκρέις Μόρετζ) προσλαμβάνει απεγνωσμένη τον Τομ για να απαλλαγεί από αυτόν. 

Ωστόσο, η διοργανώτρια εκδηλώσεων δεν γνωρίζει πόσο δυνατές είναι οι μάχες τους και πόσο εύκολα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα της.

Η κλασική σειρά κινούμενων σχεδίων δημιουργήθηκε για το σινεμά από τους Γουίλιαμ Χάνα και Τζόζεφ Μπαρμπέρα το 1940. Οι δύο δημιουργοί έγραψαν και σκηνοθέτησαν 114 επεισόδια μεταξύ 1940 και 1958 στο στούντιο της MGM. Το 1957 ίδρυσαν μαζί τη θρυλική εταιρεία Χάνα-Μπαρμπέρα, που δημιούργησε τις σειρές κινουμένων σχεδίων Τομ και Τζέρι, Σκούμπι- Ντου, Τζέτσονς, Φλίνστοουνς, Στρουμφάκια και άλλες και κατάφεραν να κερδίσουν επτά βραβεία Όσκαρ.

Στη live action ταινία, με την οποία η Warner φιλοδοξεί να δώσει στους ήρωες της την παλιά αίγλη τους, παίζουν οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένα, Ρομπ Ντελάνι, Κόλιν Κοστ και Κεν Τζέονγκ.

Η ταινία «Tom & Jerry» θα βγει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου 2021.

Πηγή huffingtonpost.gr/