Τζόνι Ντεπ: Το όργιο φημών για τους Πειρατές της Καραϊβικής και τα 300 εκατ. της Disney

Η «διαρροή» και το σχόλιο με μία και μοναδική λέξη από εκπρόσωπο του ηθοποιού.

Με την καριέρα του Τζόνι Ντεπ να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρωτήθηκαν εάν θα σκεφτόταν να επιστρέψει στο franchise των Πειρατών της Καραϊβικής για να υποδυθεί ξανά τον Τζακ Σπάροου.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Τζόνι Ντεπ είχε δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να κάνει μια έκτη ταινία, αλλά αυτή την εβδομάδα, πληροφορία που διέρρευσε, έκανε λόγο για νέο συμβόλαιο με τη Disney καθώς και για αμοιβή – μαμούθ, 301 εκατομμυρίων δολαρίων (284 εκατ. ευρώ).

Με αποτέλεσμα εκπρόσωπος του ηθοποιού να απαντήσει με την παρακάτω λιτή ανακοίνωση: «Στημένο».

Ο βετεράνος παραγωγός επιβεβαίωσε επίσης ότι υπάρχουν δύο ξεχωριστά σενάρια για τους «Πειρατές της Καραϊβικής», που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην κατοχή της Disney. Ένα από αυτά φέρεται να έχει έναν χαρακτήρα που υποδύεται η Μάργκοτ Ρόμπι και να αποτελείται κυρίως από γυναικείο καστ. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει άμεσα τη συμμετοχή της, αλλά η απάντηση που έδωσε υποδηλώνει ότι συναντήθηκε με το στούντιο και την παραγωγή και συζήτησαν ενδεχόμενη συνεργασία τους.

Οι λάτρεις των Πειρατών της Καραϊβικής είχαν ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με τη συμμετοχή της Μάργκοτ Ρόμπι καθώς θα προτιμούσαν να δουν τον Τζόνι Ντεπ να πρωταγωνιστεί στην έκτη ταινία, όπως αποδεικνύεται και από τη σχετική καμπάνια με περισσότερες από 700.000 υπογραφές.

Ο ίδιος ο ηθοποιός, ενώ βρισκόταν στο δικαστήριο, αποκάλυψε ότι είχε τις δικές του ιδέες για το πώς θα έπρεπε να ολοκληρωθεί ο χαρακτήρας του Τζακ Σπάροου, κάτι για το οποίο η Disney βρισκόταν σε συζητήσεις μαζί του.

Πάντως με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Τζόνι Ντεπ δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει ακόμα και αν η πρόταση των 301 εκατομμυρίων δολαρίων είναι αληθινή.

Πηγή: Cinemablend

huffingtonpost.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news