Σύζυγος με πλακάτ περιμένει τη γυναίκα του που κάνει χημειοθεραπεία

Ο Albert Conner, πατέρας τριών παιδιών, πάντα πηγαίνει μαζί με την γυναίκα του στα ραντεβού που έχει στο νοσοκομείο. Είναι δίπλα της και την στηρίζει στη μάχη που δίνει κατά του καρκίνου.

Η Kelly Conner διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Ιανουάριοκαι ο σύζυγός της τής υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα. Αυτή τη φορά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει τη προγραμματισμένη χημειοθεραπεία. Ομως, το νοσοκομείο δεν επέτρεψε στον σύζυγό της να την συνοδέψει λόγω των αυστηρών μέτρων κατά του κορωνοϊού. 

Ο Αlbert Conner κάθισε έξω από το νοσοκομείο του Τέξας και την περίμενε διαβάζοντας ένα βιβλίο. Μάλιστα, έφτιαξε ένα μεγάλο πλακάτ που έλεγε: «Δεν μπορώ να είμαι μαζί σου, αλλά είμαι εδώ. Σε αγαπώ. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό». 

Η Kelly Conner έβγαλε φωτογραφίες τον σύζυγό της και τις ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook. Η στήριξη του συζύγου της συγκίνησε το διαδίκτυο και αμέσως έγινε θέμα στον διεθνή Τύπο. 

Οταν η Kelly Conner είδε τον σύζυγό της να την περιμένει έξω, έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση. Το μήνυμά του τής έδωσε περισσότερο δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα της κατά του καρκίνου.

Σύζυγος περιμένει την γυναίκα του όσο εκείνη κάνει χημειοθεραπεία
Σύζυγος περιμένει την γυναίκα του όσο εκείνη κάνει χημειοθεραπεία
Σύζυγος περιμένει την γυναίκα του όσο εκείνη κάνει χημειοθεραπεία

Πηγή bovary.gr/