Στα «σκαριά» τα γυρίσματα της νέας ταινίας του “Dirty Dancing”

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη, 6 Αυγούστου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής ταινιών Lionsgate, Τζον Φέλτχαϊμερ, τα γυρίσματα της νέα ταινία του «Dirty Dancing», είναι έτοιμα να ξεκινήσουν.

Τον ρόλο της  Μπέιμπι Χάουσμαν, θα υποδυθεί και πάλι η Τζένιφερ Γκρέι, η οποία θα είναι και η παραγωγός της νέας ταινίας.

Αν και οι λεπτομέρειες για τη νέα ταινία είναι μέχρι στιγμής λιγοστές, το σενάριο γράφτηκε από τους Μίκι Ντάφτρι και Τομπάιας Αϊακόνις. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζόναθαν Λεβίν ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχει και ο Γκίλιαν Μπόρερ.

Αυτό που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί είναι αν και κατα πόσο η νέα ταινία θα αποτελεί συνέχεια αυτής του 1987, ή εντελώς διαφορετική.

Πάντως ο Τζον Φέλχαϊμερ δήλωσε πως το καινούργιο «Dirty Dancing», θα είναι «ακριβώς το είδος της ρομαντικής, νοσταλγικής ταινίας που περίμεναν οι θαυμαστές του και που την έκανε την πλέον επιτυχημένη στην ιστορία της Lionsgate».

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να δούν την ταινία του 1987, η ταινία βασίζεται στον έρωτα της Φράνσις ”Μπέιμπι” Χάουσμαν, μίας κοπέλας 17 ετών, που ερωτεύται παράφορα τον δάσκαλο χορού, Τζόνι Κάσλ, που υποδύεται ο Πάτρικ Σουέϊζι, στο ξενοδοχείο Κάτσκιλς που βρίσκεται με την οικογένεια της για τις καλοκαιρινές διακοπές, το 1963».

Η παραγωγή του πρώτου «Dirty Dancing», κόστισε 5 εκατομμύρια δολάρια (4.2 εκατ. ευρώ) και απέφερε κέρδη 218 εκατομμύρια δολάρια (185 εκατ. ευρώ).

Να σημειωθεί πως παρά το γεγονός πως ήταν μια ρομαντική κομεντί, η ταινία του 1987, άγγιζε διάφορα ζητήματα της εποχής, όπως αυτό των αμβλώσεων καθώς και την προκατάληψη που υπήρχε ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις.