Πως δύο αδερφές μεταμορφώνουν το πρόσωπο μας!

Η Denise και η Αλέξια Χαραλάμπους είναι δύο αδερφές που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εξωτερική μας εικόνα μέσω του ινστιτούτου DA SKIN! 

Η Denise ως αισθητικός αναλαμβάνει το κομμάτι της περιποίησης και βελτίωσης του προσώπου τόσο σε άντρες αλλά και γυναίκες. Η Αλέξια ως μια από τις πιο διακεκριμένες μακιγιέζ της Κύπρου με πάνω από επτά χρόνια εμπειρίας καλύπτει όλες τις ανάγκες στο μακιγιάζ, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία εργαζόμενη σε όλες τις πτυχές του επαγγελματικού μακιγιάζ.

Τελειοποιώντας το ταλέντο της στο Beverly Hills στο Los Angeles και παράλληλα δουλεύοντας με καταξιωμένους επώνυμους μακιγιέρ της Αμερικής καθιερώθηκε στο χώρο του μακιγιάζ στην Κύπρο με τεράστια επιτυχία. Το 2020 βραβεύτηκε από το αγγλικό περιοδικό “Weddings & Honeymoons Media” ως “Top beauty expert in Cyprus 2020”.

Μαζί, οι δύο αδερφές ενώσανε δυνάμεις τον Ιούλιο του 2021 και φτιάξανε το DA SKIN, το ινστιτούτο αισθητικής, όπου βρίσκεται στο Παραλίμνι και ασχολείται με την περιποίηση και βελτίωση του προσώπου. 

Κουβαλώντας ρίζες από Ελβετία και Κύπρο οι δύο αδερφές, γνωρίζουν ότι η ποιότητα και η καλαισθησία είναι η «αρχή των πάντων» στον τομέα της αισθητικής καθώς όλα τους τα προϊόντα και υπηρεσίες είναι κορυφαίας ποιότητας. Μας συμβουλεύουν ότι καλό θα είναι ο πελάτης να βεβαιωθεί ότι έχει επιλέξει θεραπείες και προϊόντα που είναι υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Όπως μας έχουν αναφέρει «στόχος μας στο ινστιτούτο αισθητικής DA SKIN είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής, με έμφαση στη ποιότητα, στους κανόνες υγιεινής και στην ασφάλεια των πελατών μας»

Όσο αφορά το ινστιτούτο, οι προδιαγραφές αγγίζουν το άριστο, καθώς διαθέτουν ένα άνετο, ευχάριστο και λειτουργικό περιβάλλον με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υπηρεσίες αισθητικής. Στο χώρο τους θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας, ηρεμίας και περιποίησης.

Οι υπηρεσίες που παρέχει το ινστιτούτο αφορούν το πρόσωπο, το σώμα και καλύπτουν αισθητικά, δερματολογικά και θεραπευτικά προβλήματα.

Αναλυτικά σε θέματα αισθητικής προσφέρουν:

Hydra peel

Οξυγονοθεραπείες

Μεσοθεραπείες

Καθαρισμούς προσώπου και σώματος

Led Light Therapy

Chemical peelings

Face & Body massage

Θεραπείες προσώπου για κάθε δερματικό πρόβλημα

Στον τομέα του μακιγιάζ το ινστιτούτο προσφέρει:

Νυφικό μακιγιάζ

Επίσημο μακιγιάζ

Μακιγιάζ για επαγγελματικές φωτογραφίσεις

Contact info: 

Instagram: @d.a.skin

Facebook: @da21skin Email: da21skin@gmail.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news