Περιποίηση 5 αστέρων στο Pearl Spa!

To Pearl Spa στις εγκαταστάσεις του Sunrise Pearl Hotel αποτελεί μια όαση ηρεμίας και απόλυτης ισορροπίας ενώ παράλληλα ανεβάζει ψηλά τον πήχη στον τομέα της ευεξίας.

Της Βέρας Κοσμά

Δραπέτευσε από τη καθημερινότητα σου και ανανεώσε το σώμα και το μυαλό σου με μια επίσκεψη στο spa του γνωστού ξενοδοχείου Sunrise Pearl, όπου εξειδικευμένοι θεραπευτές και σύμβουλοι βρίσκονται στη διάθεσή σου για να οργανώσουν αποκλειστικά για εσένα μια αυθεντική εμπειρία spa που περιλαμβάνει προσωποποιημένες θεραπείες, καλύπτοντας την κάθε σου ανάγκη.

Χωρίς αμφιβολία, το Pearl Spa αποτελεί έναν ολιστικό ναό ευεξίας, ο οποίος είναι φτιαγμένος για να προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στους επισκέπτες του. Μπαίνοντας στο χώρο, θα νιώσεις κατευθείαν την ηρεμία που σε προσκαλεί να αφεθείς στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών. Στην είσοδο θα σε υποδεχτεί η κοπέλα της υποδοχής, η οποία θα σου εξηγήσει τις θεραπείες και μαζί θα κλείσετε τη θεραπεία σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Ο κατάλογος την προσωποποιημένων υπηρεσιών spa περιλαμβάνει ένα υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα από θεραπείες με στόχο την χαλάρωση και την αναζωογόνηση των επισκεπτών. Σε όλες τις προτεινόμενες υπηρεσίες, από μασάζ, θεραπείες προσώπου, περιποιήσεις σώματος και απολέπισης χρησιμοποιούνται προϊόντα Elemis, ένα luxury British spa brand διεθνούς εμβέλειας. Σου προτείνουμε να ξεκινήσεις το ταξίδι ευεξίας σου με το Aqua Thermal Journey, το οποίο ενεργοποιεί τους μύες με τον πιο αναζωογονητικό τρόπο και διαρκεί 75 λεπτά. Το Aqua Thermal Journey και μπορείς να το απολαύσεις στον κάτω όροφο του σπα και έχει ως επίκεντρο είναι το νερό. Με εναλλαγές λοιπόν, από το κρύο στο ζεστό νερό η θεραπεία αφυπνίζει το σώμα και το μυαλό
και περιλαμβάνει μια ακολουθία υπηρεσιών 10 λεπτών με το Sanarium, τη Thalasso Pool, το αναζωογονητικό ντους, το Snow Chamber, το Steam Room, τη σάουνα και τέλος το Relaxation Room.

Όσο για τις θεραπείες; Μια από τις 7 εξειδικευμένες θεραπεύτριες θα σε υποδεχτεί και θα σε οδηγήσει στο χώρο όπου θα απολαύσεις τις υπηρεσίες τους. Τα δωμάτια περιποίησης είναι διαμορφωμένα κατάλληλα για να χαλαρώσουν τις αισθήσεις και να επιτρέψουν στον ειδικό να εφαρμόσει τη θεραπεία που ακουμπά στις ανάγκες του επισκέπτη, με ρυθμιζόμενο φωτισμό και επιλεγμένη μουσική, αναδύουν αιθέρια έλαια –επιλεγμένα κατάλληλα για τον κάθε επισκέπτη. Από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες είναι το Elemis Garden of England Relaxing Massage και το Elemis Deep Tissue Massage αλλά και οι θεραπείες προσώπου. Επίσης, στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε εγκύους αλλά και άντρες.

Με την ολοκλήρωση κάθε περιποίησης νιώθεις ανάλαφρος, αναζωογονημένος και έτοιμος να ανταποκριθείς σε νέες προκλήσεις. Χάρισε λοιπόν, στον εαυτό σου το αίσθημα της απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης που δύσκολα θα βρεις αλλού.

Sunrise Pearl Hotel & Spa, Τ: 23 203 040

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news