Πακέτα χαλάρωσης αποκλειστικά για ερωτευμένους

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει και το Image Spa έχει ετοιμάσει μοναδικά πακέτα χαλάρωσης και ευεξίας για να γιορτάσετε την αγάπη σας με τον πιο απολαυστικό τρόπο. 

Το Image Spa είναι ένα ήρεμο καταφύγιο, το οποίο προσφέρεται για να αποδράσετε από τη καθημερινότητα και να απολαύσετε μοναδικές περιποιήσεις και στιγμές ξεκούρασης! Με την είσοδό σας στο σπα μια γαλήνια ατμόσφαιρα, θα «κλείσει» αμέσως την πόρτα στον εξωτερικό κόσμο και θα σας βυθίσει σε έναν παράδεισο χαλάρωσης και ευεξίας. Ο λόγος; Πολύ απλός… Πέραν από το μοναδικό σπήλαιο αλατιού, το τζακούζι και το ατμόλουτρο στο Image Spa μπορείτε να απολαύσετε θεραπευτικά μασάζ, θεραπείες σώματος αλλά και θεραπείες προσώπου και ματιών, πεντικιούρ, μανικιούρ και άλλα. 

Επομένως, τι καλύτερο δώρο να κάνεις στο άλλο σου μισό την ημέρα των ερωτευμένων παρά ένα από τα Valentine Packages του αγαπημένου μας spa; Ναι, καλά άκουσες. Το Image Spa δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την ημέρα της αγάπης με τους απανταχού ερωτευμένους γι’ αυτό ετοίμασε πακέτα για ζευγάρια σε εκπληκτικές τιμές. Για αρχή κάνουμε με το Couple spa experience, που περιλαμβάνει το σπήλαιο αλατιού, το τζακούζι και το ατμόλουτρο με συνοδεία σαμπάνιας και σοκολάτων στην εκπληκτική τιμή των €40. Πρόκειται για μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να ερωτευτείτε ξανά. 

Πέραν από το μοναδικό σπήλαιο αλατιού, το τζακούζι και το ατμόλουτρο στο Image Spa μπορείτε να απολαύσετε θεραπευτικά μασάζ, θεραπείες σώματος αλλά και θεραπείες προσώπου και ματιών, πεντικιούρ, μανικιούρ και άλλα.

Το δεύτερο πακέτο (Couples massage) περιλαμβάνει μασάζ ταυτόχρονα σε εσάς και στο ταίρι σας, τζακούζι, σαμπάνια και σοκολάτες και ανέρχεται στην τιμή των €90. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να χαρίσετε το πακέτο «αποκλειστικά για εκείνην» που περιλαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπήλαιο αλατιού, μασάζ πλάτης και θεραπεία προσώπου ή το πακέτο «αποκλειστικά για εκείνον» που περιλαμβάνει μασάζ 75 λεπτών. Τα πακέτα «για εκείνην» και «για εκείνον» είναι €50, το κάθε ένα.

Μη χάσετε την ευκαιρία, δείξτε την αγάπη σας και αναζωπυρώστε τον έρωτα σας μέσα από τις στιγμές  χαλάρωσης κι αναζωογόνησης που θα απολαύσετε στον υπέροχο χώρο του Image Spa.

Λεωφόρος Πρωταρά 259, Παραλίμνι (συγκρότημα Demari)

Τ: 99 263460

https://www.facebook.com/imagespabeautymassage