Ο Barack Obama απέκτησε το δικό του ντοκιμαντέρ στο Netflix

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον.

Ο Barack Obama πλέον έχει το δικό του ντοκιμαντέρ για το περιβάλλον παρουσιάζοντας στον κοινό μερικά από τις πιο θαυμαστές προστατευμένες περιοχές ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και το Hanauma Bay στη Χαβάη.

Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής που πάντα έδειχνε ξεχωριστό ενδιαφέρον για τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα και την κλιματική αλλαγή, συνεργάστηκε με το Netflix για τη σειρά ΄Our Great National Parks‘ που μόλις έκανε πρεμιέρα και παρουσιάζει την ομορφιά, την ιστορία και την επιστήμη πίσω από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα του κόσμου.

Η Michelle Obama μοιράστηκε στο Instagram της μια ανάρτηση για το νέο ντοκιμαντέρ, γράφοντας: “Μέσα στα χρόνια ο Barack Obama κι εγώ ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να δείξουμε στα κορίτσια μας λίγη από τη μαγεία των φυσικών θαυμάτων του κόσμου. Αυτή τη φορά, ο Barack θέλει να μοιραστείτε μαζί του τη χαρά με το νέο του show που είναι διαθέσιμο τώρα στο Netflix”.

H πρώην Πρώτη Κυρία μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν την οικογένεια Obama να απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στη φύση αλλά και πολλές δραστηριότητες για την προστασία του περιβάλλοντος.”Είτε επισκέπτεστε ένα εθνικό πάρκοή κάνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας, υπάρχουν πολλά να εξερευνήσετε. Ελπίζουμε το show να σας εμπνεύσει να κάνετε μια εκδρομή στη φύση” έγραψε η Obama.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news