Οι Scorpions επιστρέφουν στην Κύπρο

Το φετινό καλοκαίρι μόλις έγινε λίγο πιο ροκ.

Μάθε πότε και πού θα εμφανιστεί η θρυλική μπάντα.

Το θρυλικό ροκ συγκρότημα Scorpions, γιορτάζει τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, και παρουσιάζει το «Rock Believer» σε μια περιοδεία που θα τους φέρει και στην Κύπρο για μια άκρως εντυπωσιακή συναυλία, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν στο νησί μας, ήταν τον Φεβρουάριο του 2019. Πιο πριν, είχαν έρθει για δύο συναυλίες, το 2004 και το 2006.

Οι Scorpions είναι ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα εμπορικά γκρουπ της ροκ, που έμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, και με τις πωλήσεις δίσκων τους να ανέρχονται στα 120 εκατ. αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Την ίδια ώρα, τα ραδιόφωνα συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να παίζουν τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως «Still Loving You», «Holiday», «When the Smoke is Going Down», «Always Somewhere», «Wind of Change», «Send Me an Angel», αλλά και τους ροκ ύμνους όπως «Rock You Like a Hurricane», «Blackout», «Bad Boys Running Wild», «In Trance», «He’s a Woman She’s a Man», «No One Like You», «Rhythm Of Love», κ.ά.

Ο καθένας επί σκηνής είναι ένα πραγματικό αστέρι από μόνος του, ενώ ως ομάδα είναι καθηλωτικοί. Οι Matthias Jabs, Rudolf Schenker και Klaus Meine, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ Pawel Maciwoda και φυσικά τον θρύλο των ντραμς Mikkey Dee (πρώην Motorhead), αποδίδουν με πάθος και ένταση, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας της παγκόσμιας ροκ σκηνής.

Η προπώληση των εισιτήριων αρχίζει στις 30 Μαρτίου 2022, από τις 11:00 π.μ., μέσω του www.soldoutticketbox.com και στα καταστήματα Stephanis.

Πηγή city.sigmalive.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news