Οι πιο σπάνιες γάτες που παίρνουν μέρος στην έκθεση της Μελβούρνης

Η έκθεση, η οποία επέστρεψε μετά από απουσία δύο χρόνων λόγω του Covid-19, περιλαμβάνει εκατοντάδες γάτες από σπάνιες ράτσες, εκπαιδευτικές ομιλίες, ακόμη και μια «ζώνη ζευγαρώματος».

 Terri-Ann και Kova: Η Kova είναι ημίαιμη ragdoll, μια μεγάλη ράτσα που μπορεί να εκπαιδευτεί να μεταφέρει πράγματα. Αυτές οι γάτες αγαπούν να περνούν χρόνο με τους ιδιοκτήτες τους. 
 Tracie-Anne και KiKi: Οι Toygers είναι κοινωνικές γάτες υψηλής αλληλεπίδρασης. Λατρεύουν τόσο πολύ το νερό που θα πηδήξουν μαζί σας στο ντους και θα πιουν από τις βρύσες που στάζουν. 
 Εmma και Chief: Οι αυστραλιανές γάτες Mist είναι τα λαμπραντόρ του κόσμου των γατών: λατρεύουν το φαγητό τους, αν τους πετάξεις κάτι τρέχουν και το φέρνουν πίσω σε σένα και είναι υπέροχες με τα παιδιά. 
 Kylie, Venus και Mars: Τα γατάκια προέρχονται από τη MEOW Rescue, μια εθελοντική οργάνωση που έχει ως στόχο να σπάσει τον κύκλο αναπαραγωγής, στειρώνοντας τις μητέρες γάτες πριν τις επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους. Τα χρήματα από τις υιοθεσίες βοηθούν στο κόστος των επεμβάσεων. 
 Jen και Honkeytonk: Οι γάτες Seal point Balinese είναι θαυμάσιοι σύντροφοι. Στοργικές, έξυπνες, ιδιόρρυθμες και ομιλητικές. Ο Honkeytonk κουνάει την ουρά του όταν είναι χαρούμενος. 
 Della και Monkey: Οι Ocicats είναι ιδιαίτερα κοινωνικές – θέλουν να συμμετέχουν σε οτιδήποτε κάνετε και είναι μια καλή επιλογή γάτας για οικογένειες. 


 Cathy και Fred Fluffy: Οι περσικές γάτες Ιμαλαΐων δεν είναι πολύ δραστήριες και χρειάζονται καθημερινό χτένισμα για να διατηρούν το τρίχωμά τους υπό έλεγχο. Δεν τους αρέσει τίποτα περισσότερο από το να κοιμούνται στο κρεβάτι μαζί σας. 
 David και Poppy: Οι κανελί γάτες Σιάμ είναι δυνατές, φλύαρες και εξαιρετικά στοργικές. Λατρεύουν τις κοινωνικές συναναστροφές, τα πάρτι και την παρέα με τους ανθρώπους. 
 Bell και Teddy: Οι βρετανικές κοντότριχες γάτες είναι χαλαρές και ιδανικές για οικογένειες. Μπορούν να ζήσουν ευτυχισμένα ως οικόσιτες και τους αρέσει να ξαπλώνουν στο κρεβάτι όλη μέρα. 
 Aaron και Blissful: Οι γάτες Maine Coon είναι η μεγαλύτερη φυλή κατοικίδιων γατών. Έχουν τεράστιο δασύτριχο τρίχωμα που τις κρατάει ζεστές στο χιόνι στην αρχική τους πατρίδα, την πολιτεία Μέιν των ΗΠΑ. 

lifo.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news