Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

5 ταινίες που ξεχωρίζουν τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας ‘οι καλύτερες ταινίες του Netflix‘ εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ακριβώς επειδή λοιπόν πρόκειται για τάσεις, αυτόν τον μήνα, κάνουν θραύση τα rom-coms -που υποθέτω ότι δεν είναι τα αγαπημένα σου. 

Ψηλό Κορίτσι 2

Η πανύψηλη Jodi Kreyman στο sequel της ταινίας έρχεται αντιμέτωπη με τα νέα δεδομένα όσον αφορά στη δημοτικότητά της. Κάποιες παρεξηγήσεις όμως, αρχίζουν να προκαλούν ρήξεις με τους γύρω της και σύντομα έρχεται η ώρα που πρέπει να “σταθεί στο ύψος της”.

Love Tactics

Ένα στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας και μία σχεδιάστρια μόδας-μπλόγκερ δεν πιστεύουν στον έρωτα, οπότε βάζουν ένα στοίχημα για να ερωτευθούν, εφαρμόζοντας ασυνήθιστες τακτικές. 

Μέσα από το Παράθυρο

Η Raquel είναι από καιρό ερωτευμένη με τον καυτό γείτονά της, τον Ares, τον οποίο παρακολουθεί κρυφά αλλά δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Θα μπορέσει να τον κάνει να την ερωτευθεί;

Ο Απατεώνας του Tinder

Μία ομάδα γυναικών που έπεσαν θύματα ενός απατεώνα στο Tinder ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία προσπάθεια να τον κυνηγήσουν και να πάρουν πίσω τα εκατομμύρια δολάρια που τους έκλεψε.

Ομάδα Εντός Έδρας

Δύο χρόνια μετά την αποβολή του, o Sean Payton, o πρώην επικεφαλής προπονητή του NFL επιστρέφει στη γενέτειρά του και καταφέρνει να επανασυνδεθεί με το 12χρονο γιο του προπονώντας την ομάδα ποδοσφαίρου Pop Warner. Ο Kevin James, ο πρωταγωνιστής και παραγωγός της ταινίας, είναι ο συμπαθέστατος Albert Brennaman που προσπαθεί να βοηθήσει ο Will Smith στο Hitch του 2005.

Πηγή esquire.com.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news