Ξεκάθαρη η στάση του Nivo για τον άγριο καυγά

Με μία ξεκάθαρη και μακροσκελή ανάρτηση εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα όσα σημειώθηκαν στα φετινά MAD VMA, ο Νίκος Βουρλιώτης (Nivo). Ο ίδιος είχε αναλάβει να παρουσιάσει βραβείο, αλλά μετά τον άγριο καυγά Snik και Light, αποχώρησε.

Όπως αρχικά αναφέρει ο Nivo, είχε πάει στα Mad Video Music Awards για να παρουσιάσει το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip, κάτι που τον «τιμούσε ιδιαίτερα» και «ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει από όλους μας».

«Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά» γράφει, μεταξύ άλλων, στη συνέχεια.

«Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς, η “μπάλα” πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥκαι της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε “πάτημα“», αναφέρει έπειτα.

«Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπήΣηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή. Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά» προσθέτει στη συνέχεια, σε σχετική ανάρτησή του.

«Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλήΚαθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη “φάση” σας!!! Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, “What goes up, must come down”!!!» καταλήγει στο τέλος.

Η ανάρτησή του:

Σημειώνεται πως ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων ήταν οι Snik και Light. Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τον δεύτερο να επιτίθεται με γροθιές στον πρώτο κυριολεκτικά ένα μέτρο από τη σκηνή και στη συνέχεια ο χώρος των VIP γύρω τους να μετατρέπεται σε ring, ενώ ο Light φαίνεται κάποια στιγμή να εκτοξεύει ακόμα και καρέκλες.

ethnos.gr

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news