Μωρό με προβλήματα όρασης βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του

Μωράκι βλέπει τον μπαμπά του: Μία μητέρα από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να απαθανατίσει μία συγκινητική στιγμή. Ο γιος της που μόλις είχε συμπληρώσει εννέα μήνες ζωής, είδε για πρώτη φορά το μπαμπά του. Αυτό, διότι φόρεσε για πρώτη φορά, τα ειδικά και ολοκαίνουρια γυαλάκια του. Το μωρό έχει το όνομα Ρίγκαν. Μάλιστα, το μωρό έγινε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω του διαδικτύου.

Μωράκι βλέπει τον μπαμπά του: Το πρόβλημα υγείας του Ρίγκαν

Ο Ρίγκαν κοιτά μέσα στα μάτια το στρατιωτικό μπαμπά του, ο οποίος έλειπε δύο μήνες από το σπίτι του λόγω μιας δύσκολης αποστολής στην Ανταρκτική. Ο μπαμπάς Μπράντον δεν ήταν σίγουρος αν γιος του θα τον θυμόταν. Το μωρό αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του.

Το βρέφος πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας προσπαθώντας να ξεπεράσει τη μηνιγγίτιδα, στρεπτόκοκκο και σήψη. Ο μικρός και η οικογένειά του ζουν στη Νέα Υόρκη. «Η αποστολή στην Ανταρκτική ήταν από τις πιο δύσκολες για τον Μπράντον», λέει η μαμά στο κανάλι ABC7, «του ήταν πολύ δύσκολο να αφήσει τον Ρίγκαν. Ήταν τεράστια η συγκίνησή του όταν πήρε τον μικρό στην αγκαλιά και αυτός αναγνώρισε τον μπαμπά του».

Μωράκι βλέπει τον μπαμπά του: Βίντεο, με την ιδιαίτερη στιγμή του Ρίγκαν και του πατέρα του

Πηγή newsitamea.gr/