Μία μικρή όαση στην Αγία Τριάδα με το όνομα ΤULUM

Ένα πολύ ιδιαίτερο beachbar στην Αγία Τριάδα… θα σε στείλει ξανά για διακοπές.

Μπορεί να μην έχεις πάει φέτος διακοπές, ή και αν πήγες να μην ήταν αρκετές αλλά πίστεψε με μπορείς εύκολα και απλά να προσθέσεις μικρές πινελιές απόδρασης στο άκρως χαλαρό και ιδιαίτερο beach bar Tulum, το οποίο βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι. 

Οδηγώντας προς την Αγία Τριάδα ανάβεις το φλας και στρίβεις αριστερά μπαίνοντας στο δρομάκι όπου θα σε οδηγήσει στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου. Μετά την εκκλησία κατευθύνεσαι δεξιά, όπου και θα αντικρίσεις μπροστά σου μία μικρή όαση και μία επιβλητική ξύλινη είσοδο με το όνομα Tulum.  

Το απλό και λιτό του πρόσωπο σου δίνει αμέσως την αίσθηση ότι εδώ που ήρθες θα χαλαρώσεις. Eίναι ίσως το καλύτερο μέρος για να ρίξεις τους τόνους και τους ρυθμούς των τελευταίων ημερών.

Η θέα του είναι μαγευτική καθώς το μάτι σου βλέπει θάλασσα όπου και αν γυρίσεις. Το Tulum «πατάει» στην κυριολεξία πάνω στην άμμο με το μπαρ να σε σερβίρει λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Εκεί θα αράξεις με την άνεση σου στα υπέροχα πουφ του μπαρ που βρίσκονται πάνω στην άμμο της παραλίας, απολαμβάνοντας τη θάλασσα, τον ήλιο, συνδυάζοντας το με παγωμένες μπύρες και εξωτικά κοκτέιλ. 

Τόσο την μέρα αλλά και τη νύχτα το Tulum είναι το μέρος που θα σε χαλαρώσει όσο κανένα άλλο beach bar. Τα βράδια στο Tulum είναι όντως ιδιαίτερα. Οι δάδες στην άμμο μεταμορφώνουν το μέρος σε κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο σε συνδυασμό με το χαμηλό φωτισμό και την ηρεμία της θάλασσας. 

Απόλαυσε το cocktail σου λοιπόν μετά τις βουτιές και θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε  διακοπές.

Το Tulum είναι ανοικτό καθημερινά από τις 15:00 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 01:00 τα ξημερώματα. 

Παραλία Αγίας Τριάδας, Παραλίμνι, Τ: 96 659 772

Follow Tulum Beach Bar on Instagram

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news