Μέσα σε κρατήρα ηφαιστείου θα πραγματοποιήσουν συναυλία διάσημοι καλλιτέχνες

«Είναι καιρός να σταματήσουμε να λέμε ότι θα πεθάνουμε όλοι, αλλά αντίθετα να τους δείξουμε πώς θα ζήσουμε όλοι».

Οι Black Eyed Peas, ο Pitbull, ο Στινγκ και άλλοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν μέσα σε έναν κρατήρα ηφαιστείου, στην εκδήλωση Atlantis Concert for Earth, τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η συναυλία που έχει ως στόχο την αφύπνηση για την προστασία του κλίματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις Αζόρες της Πορτογαλίας στις 22 και 23 Ιουλίου με τη συμμετοχή και των Stone Temple Pilots, Bush, Mod Sun.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Νικόλ Σέρζινγκερ, η οποία ετοιμάζει μια ξεχωριστή παράσταση.

Η διήμερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί μέσα στο ηφαίστειο Sete Cidades Massif, το οποίο εξερράγη για τελευταία φορά το 1880. Ο κρατήρας λειτουργεί ως φυσικό αμφιθέατρο και βρίσκεται δίπλα σε δύο λίμνες.

Σχεδιασμένη από τον διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της «Atlantis Entertainment», Νούνο Μπέτενκορτ, κιθαρίστα του ροκ συγκροτήματος Extreme και παραγωγό που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Ριάνα, η διήμερη εκδήλωση θα είναι υβριδική και φιλική προς το περιβάλλον.

Σε ανακοίνωση στον ιστότοπο της εκδήλωσης, ο Μπέτενκορτ εξηγεί ότι το Atlantis Concert for Earth έχει σκοπό να «επιδείξει το απίστευτο έργο με γνώμονα τις λύσεις κορυφαίων οικολόγων και οργανώσεων απ’ όλο τον κόσμο», σε μια προσπάθεια «να αναστραφεί το τρέχον αφήγημα για το κλίμα και την προστασία του περιβάλλοντος από ενοχή, θυμό και καταδίκη στη θετικότητα».

«Είναι καιρός να σταματήσουμε να λέμε ότι θα πεθάνουμε όλοι, αλλά αντίθετα να τους δείξουμε πώς θα ζήσουμε όλοι», προσθέτει.

Επιλεγμένα στιγμιότυπα από τη συναυλία θα μεταδοθούν μέσω της υπηρεσίας streaming «Veeps» στις 23 Ιουλίου.

city.sigmalive.com

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news