Καθαριότητα που απογειώνει!

Η εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας επαγγελματικού καθαρισμού ProClean Express, αποτελούν τους βασικούς δομικούς πυλώνες της επιτυχίας της. 

Της Ιωάννας Τζούλιου

Η εταιρεία ProClean Express, με ιδρυτή τον Χριστόφορο Μελέκκη, αναλαμβάνει κάθε είδους καθαρισμού. Θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού και διατηρεί την εμπιστοσύνη των πελατών της. Δραστηριοποιείται σε όλη την Κύπρο, με σεβασμό, υπευθυνότητα και συνέπεια. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών τους, η άμεση εξυπηρέτηση και η αγάπη για τη δουλειά τους, είναι στοιχεία της συνολικής τους φιλοσοφίας. 

Η ομάδα της εταιρείας χαρακτηρίζεται από πλήρη επαγγελματισμό στον τομέα των καθαρισμών, καθώς επίσης σέβονται απόλυτα τους πελάτες τους, με απώτερο σκοπό να μένουν ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τα άριστα αποτελέσματα. Προσφέρουν καθαριότητα και εξειδικευμένες λύσεις στο χώρο που αναλαμβάνουν, αφού κύριο μέλημα τους είναι η υγιεινή και η καθαριότητα του χώρου σας.

Παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού σε κτήρια, κατοικίες, ξενοδοχεία, σκάφη, επαγγελματικούς χώρους, εσωτερικό αυτοκινήτων και πολυκατοικίες. Μερικές από τις βασικότερες υπηρεσίες καθαρισμού που ειδικεύεται και αναλαμβάνει το προσωπικό της εταιρείας μαζί με το σύγχρονο φορητό εξοπλισμό του, είναι δάπεδα, χαλιά, στρώματα, κεραμίδια, πατώματα όλων των ειδών, εξωτερικοί χώροι, πλάκες πεζοδρομίου, blinds, ταπετσαρίες, καναπέδες, πολυθρόνες, μπαλκόνια, βεράντες και τέντες.  

Άξιο να σημειώσουμε πως η ProClean Express, είναι η μόνη εταιρεία Παγκύπρια που δουλεύει με το αμερικανικό πολυμηχάνημα Prochem Perfomer, το οποίο λειτουργεί χωρίς την ανάγκη ρεύματος ή νερού, στεγνώνει σε ελάχιστη ώρα και παρέχει πλήρη και βαθύ καθαρισμό με ορατά αποτελέσματα, καταφέρνοντας να εξουδετερώσει λεκέδες, οσμές και απομάκρυνση όλων των ρυπογόνων μικροοργανισμών στον οικιακό και επαγγελματικό χώρο.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν, η τεχνολογία, η εξειδίκευση και η χρήση μόνο πιστοποιημένων και εγκεκριμένων προϊόντων, δημιουργεί ένα πακέτο υψηλών προδιαγραφών! Το εξαιρετικό πολυμηχάνημα Prochem Performer που χρησιμοποιούν, τα διάφορα επιμορφωτικά σεμινάρια που έχουν παρακολουθήσει, η τέχνη που εφαρμόζουν, αλλά κυρίως τα άμεσα αποτελέσματα τους ανταποκρινόμενα πλήρως στις ανάγκες των πελατών τους, είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την εταιρεία στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού. 

Η εταιρεία ProClean Express συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη μπροστά σε ποιότητα, οργάνωση, τέχνη και τεχνολογία βαδίζοντας σταθερά σε νέες επιτυχίες. 

Περνέρας 39, Παραλίμνι 

Τ: 96 679382

Email: Procleanexpress95@gmail.com

Facebook: ProClean Express

Instagram: proclean_expresscy

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news